карамелізоване листкове тісто на основі вершкового масла та італійського борошна крем ванільний з білим шоколадом та сиром маскарпоне малинове кюлі декорується свіжими ягодами
Десерт з емоційною подачею, коли на ваших очах бісквіт поєднується з кремом. В основі бісквіт савоярді, просочений еспресо з додаванням марсали та амарето з какао, та крем на основі маскарпоне, жовтків та марсали. Смакує з кавою.
класичний десерт. готується н основі вершків, яєць, молока, з додаванням натуральної ванілі. метод приготування - запікання. Прикрашаємо сезонними ягодами, мʼятою та малиновим кюлі
Чизкейк з крем-сиру та пюре манго, поливається соусом з манго та соусом з лайма. Основа десерту чипм з вівсянка та мигдалевих пластівців
- гречаний мед з ромом - мускатний горіх/ білий гриб - сичуанський перець - еспресо - гінес з бразильським горіхом
- полуниця з дор блю - грецький йогурт/ малина - вишня з марципаном - ванільний лате - лайм кокос
- ароматний банан - ряжанка - полуничний йогурт - карамельне яблучко - попкорн
Авторський десерт Bassano Хрумке праліне Шоколадний бісквіт Мус з чорного шоколаду Мус з молочного шоколаду Глазур з чорного шоколаду
Мигдалевий бісквіт Джоконда, просочений кавовим сиропом Шоколадний ганаш Кавово-масляний крем
Авторський Медівник Bassano Медові коржі Крем з халвою та згущеним молоком
Листове тісто Крем патісер за старовинним рецептом
Основа з печива сабле та мигдалевого горіху з запеченим кремом з вершкового сиру та карамельна глазур
Приготовлена за традиційним рецептом та насичена ромовим сиропом
Шоколадний спонж-бісквіт Карамельний чізкейк з солоною карамеллю Карамельне запечене яблуко з бренді Хрумкий шар з горіхом пекан та чорним шоколадом Мусс з запеченого яблука з сиром, ваніллю та бренді Покриття велюром
Мус з чорниці та лохини Компоте зі свіжої лохини Покриття з білого шоколаду та какао масло
Основа - пісочне тісто сабле. Лимонний крем та італійська мʼяка меренга
тісто сабле малиновий соус фісташковий молочний бісквіт з маслом нуазет фісташковий мус фісташка
тісто сабле з чорним какао франжипан солона карамель крустіан з фундучним праліне, фундуком, кеш'ю, мигдалем та роялтином фундучний крем горіхово-шоколадний мус глісаж пекан
тісто сабле франжипан солона карамель з мальдонською сіллю грецбкий горіх ганаш з молочного шоколаду груша томлена в десертному вині ганаш з маскарпоне
основа Сабле компоте зі свіжого інжиру крем з горгонзолою (маскарпоне, вершки, білий шоколад, горгонзола) інжир
корж брауні (чорний шоколад, яйця, масло, цукор) малинове кюлі ганаш з чорного шоколаду шоколадна крихта
Ванільний бісквіт, просочений амаретто з пряною вишнею з амаретто. Мус з вишні, білого шоколаду та маскарпоне в чорному шоколаді та глазурі Гурман
вишня кокосові вершки кешʼю кленовий сироп основа з мигдалю, фініка та кокосової стружки *без глютену, без цукру, без молочних продуктів, без яєць
Ром, гречаний мед, вершки, молочний шоколад
Вершки, пудра білих сушених грибів, білий шоколад, зефір, мускатний горіх
Темний шоколад 70%, какао масло, вершки, сичуанський перець, Чилі, цедра лайму
Ганаш еспресо, чорний шоколад
Ганаш з пивом гінес, праліне з бразильським горіхом, чорний шоколад
Полуничне конфі, ганаш з білого шоколаду
Малинове конфі, ганаш з йогуртом та білим шоколадом
Вишневе конфі, ганаш марципан
На наш з кави, молочного та чорного шоколаду, ванільний ганаш з білим шоколадом
Конфі лайму, кокосовий ганаш, чорний шоколад
Ганаш з бананового пюре та молочного шоколаду
Карамельний ганаш, йогурт ганаш, молочний шоколад
Полуничний Маршмелоу, молочний шоколад
Яблучна карамель, ганаш з молочного шоколаду з корицею, молочний шоколад
Праліне з попкорну та карамелі, ганаш з молочного шоколаду
За 100 грам
За 100 грам
Еклер з Фісташковим кремом та малиновим кюлі
З лимонним кремом та італійською меренгою
З полуничним кремом
З кремом манго-маракуйя
З шоколадним кремом
З кремом собайон на основі ігристого вина
Заварний крем на основі молока, жовтків та фундучного праліне В середині хрумкий шар з роялтину та праліне
Без цукру
Складається з трьох видів борошна: українського пшеничного вищий сорт, італійського пшеничного цільнозернового і українського житнього цільнозернового, солі, води і закваски. Вранці, десь о 6 робимо заміс, який запускає процес ферментації, останнім етапом якого є нічна ферментація вже сформованого хлібу в холодильній шафі. Вранці наступного дня випікаємо його в подовій печі
Робочий час