Секція “ЛАНЧ МЕНЮ” наразі недоступна для замовлення.
Це не баклажанова ікра, це в сто разів краще! Рублений запечений баклажан на грилі з додаванням кінзи та куміну викладаємо на подушку з гуакамоле, додаємо в'ялені томати та грінки. Ілеально смакує як стратер або страва для вегетаріанців.
Класика європейської кухні, всіма улюблений салат Цезар. Листя салатів, сувідована індичка замість курки, щоб більш хелсі, крутони, перепелині яйця та соус Цезар з анчоусами та часничком.
Відомий італійський салат! Назва «Капрезе» відноситься до острова в Італії, звідки походить салат - Капрі. Це проста та смачна страва, яка передає суть Середземноморських смаків. Чудовий гарнір або ж закуска. Свіжа моцарела, томати, базилік та соус песто. Прикрашаємо бальзаміком!
Це ХІТ! Класичний салат ресторану, який готуємо вже майже 15 років. Мікс листя салатів рамен та радіччіо змішуються з обсмаженими на грилі хвостами тигрових креветок, слайсами пармезану, кедровими горішками та заправляються оливковою олією та витриманим бальзамічним оцетом. Зазвичай гостям рекомендуємо додати до салату різні морепродукти (наприклад, додаткову порцію креветок, морські гребенці, кальмара або восьминога) ! Хай смакує!
Клачисний курячий бульйон! Додажмо локшину власного приготування, курочку та перепелиня яйця. Подаємо естетично!
Сезон гарбуза не проходить повз! Подаємо крем-суп з качкою та гарбузовим насінням. А карі додає пікантності смаку.
Pasta alla carbonara - справжній римський хіт! Готуємо тальятеле у вершковому соусі з петрушкою, з яєчними жовтками, сиром пармезаном та прошутто котто. Швидко та смачно!
Поєднання сезонних грибів з вершками, коньяком та петрушкою в пательні з тальятеле власного виробництва точно стане вашим фаворитом на осінь!
Тальятеле Болоньєзе - це справжня класика та одна з найвідоміших італійських страв. Батьківщина цієї страви регіон Емілія-Романья, місто Болонья. Спочатку вона була відома як "Ragu alla bolognese", готувалась на повільному вогні. Тепер ця проста і в той же час поживна страва популярна у всьому світі! Також, ви можете придбати вже готовий соус Болоньєзе у нас в гастрономії.
Головний принцип ланч-меню - швидко вас погодувати, бо цінуємо ваш час та справи, які рухають цей світ. Качину ніжку готуємо методом конфі, подаємо з картопляним пюре і вершково-грибним соусом з шампіньйонами.
Альтернатива м'ясу! Філе лосося запікаємо на грилі та подаємо з пюре з горошку, для смаку додаємо трохи вина та цибулі порей. Декоруємо свіжим горошком та зеленим маслом.