Секція “ЛАНЧ МЕНЮ” наразі недоступна для замовлення.
АНТИПАСТО ТА САЛАТИ
Тартар з баклажана з авокадо та помідорами чері
340 UAH
Це не баклажанова ікра, це в сто разів краще!

Рублений запечений баклажан на грилі з додаванням кінзи та куміну викладаємо на подушку з гуакамоле, додаємо в'ялені томати та грінки.

Ілеально смакує як стратер або страва для вегетаріанців.
250г
Тартар з баклажана з авокадо та помідорами чері
Салат Цезар з індичкою су-від
310 UAH
Класика європейської кухні, всіма улюблений салат Цезар.

Листя салатів, сувідована індичка замість курки, щоб більш хелсі, крутони, перепелині яйця та соус Цезар з анчоусами та часничком.
300г
Салат Цезар з індичкою су-від
Капрезе з соусом Песто алла Дженовезе
320 UAH
Відомий італійський салат!

Назва «Капрезе» відноситься до острова в Італії, звідки походить салат - Капрі. Це проста та смачна страва, яка передає суть Середземноморських смаків. Чудовий гарнір або ж закуска.

Свіжа моцарела, томати, базилік та соус песто. Прикрашаємо бальзаміком!
265г
Капрезе з соусом Песто алла Дженовезе
Мікс салатів з тигровими креветками, авокадо та помідорами чері
445 UAH
Це ХІТ!

Класичний салат ресторану, який готуємо вже майже 15 років. 
Мікс листя салатів рамен та радіччіо змішуються з обсмаженими на грилі хвостами тигрових креветок, слайсами пармезану, кедровими горішками та заправляються оливковою олією та витриманим бальзамічним оцетом. 

Зазвичай гостям рекомендуємо додати до салату різні морепродукти (наприклад, додаткову порцію креветок, морські гребенці, кальмара або восьминога) !

Хай смакує!
300г
Мікс салатів з тигровими креветками, авокадо та помідорами чері
СУПИ
Бульйон з локшиною, куркою та перепелиним яйцем
170 UAH
Клачисний курячий бульйон!

Додажмо локшину власного приготування, курочку та перепелиня яйця. Подаємо естетично!
300г
Бульйон з локшиною, куркою та перепелиним яйцем
Гарбузовий суп із качкою, насінням гарбуза та карі
290 UAH
Сезон гарбуза не проходить повз!

Подаємо крем-суп з качкою та гарбузовим насінням. А карі додає пікантності смаку.
300г
Гарбузовий суп із качкою, насінням гарбуза та карі
ПАСТИ
Тальятеле Карбонара
290 UAH
Pasta alla carbonara - справжній римський хіт!

Готуємо тальятеле у вершковому соусі з петрушкою, з яєчними жовтками, сиром пармезаном та прошутто котто.

Швидко та смачно!

300г
Тальятеле Карбонара
Тальятеле з сезонними грибами
290 UAH
Поєднання сезонних грибів з вершками, коньяком та петрушкою в пательні з тальятеле власного виробництва точно стане вашим фаворитом на осінь!
300г
Тальятеле з сезонними грибами
Тальятеле Болоньєзе
350 UAH
Тальятеле Болоньєзе - це справжня класика та одна з найвідоміших італійських страв.
Батьківщина цієї страви регіон Емілія-Романья, місто Болонья.
Спочатку вона була відома як "Ragu alla bolognese", готувалась на повільному вогні. Тепер ця проста і в той же час поживна страва популярна у всьому світі!

Також, ви можете придбати вже готовий соус Болоньєзе у нас в гастрономії.
300г
Тальятеле Болоньєзе
ОСНОВНІ СТРАВИ
Качина ніжка конфі з картопляним пюре та вершково-грибним соусом
410 UAH
Головний принцип ланч-меню - швидко вас погодувати, бо цінуємо ваш час та справи, які рухають цей світ.

Качину ніжку готуємо методом конфі, подаємо з картопляним пюре і вершково-грибним соусом з шампіньйонами.
350г
Качина ніжка конфі з картопляним пюре та вершково-грибним соусом
Лосось на грилі з пюре із зеленого горошку
430 UAH
Альтернатива м'ясу!
Філе лосося запікаємо на грилі та подаємо з пюре з горошку, для смаку додаємо трохи вина та цибулі порей. Декоруємо свіжим горошком та зеленим маслом.
250г
Лосось на грилі з пюре із зеленого горошку