Доставка зараз не працює!
АНТИПАСТО
Антіпасті КАМПАНІЯ
670 UAH
Салямі піканте, Прошутто ді парма, полуниця, моцарела, в'ялені томати, каперси, маринований артишок, оливки, мигдаль, бальзамік крем, базилік, грісіні
410г
Антіпасті КАМПАНІЯ
Еклери з курячим пате, полуницею та мостардою
290 UAH
полуницею та мостардою                                                            
190г
Еклери з курячим пате, полуницею та мостардою
Бурата з помідорами чері та соусом Песто алла Дженовезе
490 UAH
Бурата — це класичний мʼякий італійський вершковий сир сформований у формі мішечка або сумочки. Має дуже виражений вершковий смак. Ідеально поєднується зі стиглими солодкими помідорами.

Бурата українського виробника, подається з помідорами чері на подушці з соуса Песто алла Дженовезе                                           
300г
Бурата з помідорами чері та соусом Песто алла Дженовезе
Брускети зі слабосоленим лососем
390 UAH
з сиром філадельфія та руколою                                     
220г
Брускети зі слабосоленим лососем
Брускети зі слабосоленим анчоусом, в'яленими томатами та оливками
370 UAH
230г
Брускети зі слабосоленим анчоусом, в'яленими томатами та оливками
Брускети з помідорами, базиліком та часником
240 UAH
Брускети з італійсього батону, натерта часничком, подається з сальсою з помідорів чері, базиліком, оливковою олією та бальзаміком
250г
Брускети з помідорами, базиліком та часником
ТАРТАР ТА КАРПАЧО
Тартар з яловичини
420 UAH
з соусом із каперсів
170г
Тартар з яловичини
Тартар з лосося
480 UAH
з авокадо та помідорами чері
200г
Тартар з лосося
Тартар з Тунця з руколою та помідорами
590 UAH
190г
Тартар з Тунця з руколою та помідорами
Тартар з баклажану
340 UAH
з авокадо та помідорами
250г
Тартар з баклажану
Карпачо з тунця з печеним перцем чилі, каперсами та томатами
590 UAH
Стейк тунця злегка обсмажуємо на грилі, тонко нарізаємо та подаємо з соусом з печених перців чил, бальзамічного оцту, часнику, оливкового масла та печених томатів. Прикрашаємо руколою та слайсами пармезану.
250г
Карпачо з тунця з печеним перцем  чилі, каперсами та томатами
Карпачо із гребінця з ікрою щуки
1300 UAH
Тонко нарізаний гребінець слайсами, зверху викладаються кульки з авокадо, вершкова спума, трюфельна паста та ікра щуки. Подається з теплим круасаном
190г
Карпачо із гребінця з ікрою щуки
Тальята з яловичини з помідорами чері та сирним соусом з кінзою
510 UAH
Яловичина, смажена на грилі до просмажки rare, нарізається тонкими
слайсами. Викладається на соус з сиру Асьяго (це класичний італійськіий
полутвердий ковʼячий сир), кінзи, домашнього майонезу, гірчиці, часнику та
лаймового соку. Декорується помідорами чері, кінзою, руколою та червоною 

цибулею.
290г
Тальята з яловичини з помідорами чері та сирним соусом з кінзою
САЛАТИ
ВЕНЕТО
540 UAH
Класичний салат ресторану, готуємо його вже майже 15 років. 
Мікс листя салатів рамен та радіччіо змішуються з обсмаженими на грилі хвостами тигрових креветок, слайсами пармезану, кедровими горішками та заправляються оливковою олією та витриманим бальзамічним оцетом. 
Зазвичай гостям рекомендуємо додати до салату  різні морепродукти (наприклад, додаткову порцію креветок, морські гребенці, кальмара або восьминога) 
300г
ВЕНЕТО
ЕМІЛІЯ
470 UAH
З пармською шинкою, індичкою су-від, персиками, помідорами чері та руколою
300г
ЕМІЛІЯ
ЛАЦІО
520 UAH
листя салату зі слабосолоним лососем, свіжим артишоком, картоплею, помідорами чері та перепелиними яйцями
300г
ЛАЦІО
КАМПАНІЯ
470 UAH
Мікс помідорів та зелені, оливкова олія та бальзамічний оцет та брускета з анчоусом, соусом песто на італійському батоні
300г
КАМПАНІЯ
СУПИ
Тортеліні з куркою аль бродо
270 UAH
330г
Новинка
Тортеліні з куркою аль бродо
Помідоровий холодний суп
390 UAH
Помідоровий холодний суп з двох основ:
- червона з помідорів чері, рожевих томатів та кінзи  
- зелена з жовтих томатів, кінзи, базиліку, шпинату та петрушки    

Подається зі страчателою та сальсою з болгарського перцю, селери та перця чилі, оливковою олією та бальзамічним оцтом, грінкою гречаного хлібу з соусом песто по-Дженовезьки
350г
Помідоровий холодний суп
ПАСТА ТА РИЗОТО
Парміджана ді Міланзане
350 UAH
Слайси баклажану запікаються з моцарелою, пармезаном та соусом Неаполітано (цибуля, часник, морква, селера та томати пілаті)
410г
Парміджана ді Міланзане
Тальятеле Качо-е-Пеппе
390 UAH
Змішуємо домашню пасту тальятеле з томленими бланшированими томатами чері у топленому вершковому маслі та сиром пекоріно сардо. Подаємо з кріспі баклажанами та базиліком, натираємо пекоріно сардо.
340г
Тальятеле Качо-е-Пеппе
Тальятеле з тигровими креветками у соусі Біск
470 UAH
Тальятеле - різновид локшини, класична італійська паста з регіону Емілія-Романья. Зазвичай тальятеле подають з різними видами соусів.

Соус біск - цибуля, морква, селера, панцері креветок обсмажені на сковороді, з додавання томатів, білого вина та рибного бульйону. Вся суміш збивається блендером, проціджується, додаються вершки.

Тигрові креветки обсмажуються і додається соус біск
370г
Тальятеле з тигровими креветками у соусі Біск
Тальятеле з яловичими щічками, цукіні та морквою
390 UAH
Тальятеле -різновид локшини, класична італійська паста з регіону Емілія-Романья. Зазвичай тальятеле подають з різними видами соусів.

Яловичі щічки, цукіні, морква обсмажена на олії, соус деміглас, вершкове масло, базилік
350г
Тальятеле з яловичими щічками, цукіні та морквою
Равіолі з куркою, грибами та соусом із цукіні
390 UAH
Равіолі це закритий вид пасти, який є круглим за формою. Пасту ми виготовляємо самі, з борошна "Семола" (це боршо з твердих сортів пшениці), з додаванням яєць та окремо - жовтків, без солі. Фарш для пасти складаєтьсяз зі смаженої курки, цибулі та грибів з додаванням вершкового масла та сиру Пармезан.



Соус для пасти складається з цукіні, оливкової олії, кунжутної олії, вершкового масла, шпинату та сиру Пармезан. 



Подається з вʼяленими томатами та кранчем з суміші хлібу, оливкової олії та кедрових горішків                                                                            
340г
Равіолі з куркою, грибами та соусом із цукіні
Ризото з білими грибами, лисичками та пастою з чорного трюфелю
460 UAH
Ризото - класичне італійське блюдо яке робиться на основі рису. Зазвичай використовую рис сортів Арборіо або Карнаролі. 

Рис арборіо смажений на оливковій олії з часником з додаванням коньяку, готується на грибному бульйоні з грибами порчіні та лисичками, додається вершкове масло, пармезан та трюфельна сальса
420г
Ризото з білими грибами, лисичками та пастою з чорного трюфелю
Ризото з креветками та помідорами чері
510 UAH
390г
Ризото з креветками та помідорами чері
ОВОЧІ
Артишок на грилі з селеровим пюре та соусом із пармезану
610 UAH
230г
Артишок на грилі з селеровим пюре та соусом із пармезану
Баклажан запечений на грилі
370 UAH
Баклажан заіпкається на грилі, тушкується в соусі деміглас з квасу. Подається з соусом з кінзи та сиру Асіяго та картопляними чипсами і перцем чилі.
270г
Баклажан запечений на грилі
Овочі на грилі
310 UAH
Бланширована брокколі, баклажан, запечений болгарський перець, цукіні та томати чері смажені на грилі, запраслені оливковою олією, соєвим соусом та часником 
290г
Овочі на грилі
МʼЯСО
Філе міньон вологого визрівання 21доба
350 UAH
ціна вказана за 100 грам
100г
Каре козулі вологого визрівання 21 доба
400 UAH
за 100 грам сирого м'яса
Шніцель алла Міланезе
690 UAH
Філе міньон (найніжніша частина туші) відбивається молотком, паніруємо яйцем мукою та сухарями, смажимо у фритюрі.



Подаємо з жовтком та чорним трюфелем та салатом з руколи, ромену, радічіо, томатів чері та авокадо, пармезан та кедровий горіх
300г
Шніцель алла Міланезе
Качина ніжка з яблучно-селеровим пюре та апельсиновим соусом
440 UAH
Качина ніжка, маринується з сіллю, чорним перцем та часником, готується методом "конфі" (це приготування мʼяса у власному жирі за рахунок чого м'ясо стає дуже ніжним та волокнистим). 

Яблучно-селерове пюре готується з яблук, селери, вершкового масла та розмарину. 

Подається з апельсиновим соусом, перцем чилі та картоплею пай. 
330г
Качина ніжка з яблучно-селеровим пюре та апельсиновим соусом
Перець запечений з сальсіча, Ндуя, рикотою та пармезаном
390 UAH
290г
Перець запечений з сальсіча, Ндуя, рикотою та пармезаном
РИБА
Лосось на грилі з броколі та червоною ікрою
650 UAH
Філе лосося смажиться на грилі, подається з броколі на грилі та вершковим соусом з додаванням білого вина, червоною ікрою та долькою лайма
290г
Лосось на грилі з броколі та червоною ікрою
Дорадо на пару з цукіні гриль та пюре з фенхеля
590 UAH
Дорадо на пару подаємо з цукіні, смаженим на грилі та пюре з фенхелю (фенхель готуємо на вершковому маслі та додаємо пармезан)
1 штг
Дорадо на пару з цукіні гриль та пюре з фенхеля
Восьминіг з молодою картоплею фрі
1300 UAH
Восьминіг, приготовлений у білому вині з молодою картоплею фрі з паприкою, помідорами чері та шпинатом
350г
Восьминіг з молодою картоплею фрі
Філе судака у лігурійському соусі з запеченим фенхелем
590 UAH
Лігурійський соус - це обсмажені на оливковій олії цибуля з часником, з додаванням каперсів, помідорів пілаті, чері, вершкового масла.

Філе судака смажимо в борошні на пательні з лігурійським соусом, подається з фенхелем запеченим з пармезаном.
280г
Філе судака у лігурійському соусі з запеченим фенхелем
Тунець смажений в кунжуті з авокадо, помідорами чері та каперсами
710 UAH
220г
Тунець смажений в кунжуті з авокадо, помідорами чері та каперсами
Котлета "по-Київськи" із тигрових креветок
1200 UAH
Котлета з тигрових креветок з кедровим горіхом, червоною ікрою та вершковим маслом, пюре зеленого горошку та зверху ікра щуки
240г
Котлета "по-Київськи" із тигрових креветок
ПІД ВИНО
Устриця Ostra Regal №2
200 UAH250 UAH
Устриця Ostra Regal №2
Устриця La Lune Speciale #2
200 UAH250 UAH
Оливки з качкою та соусом з каперсів
232 UAH290 UAH
Оливки, фаршировані мʼясною начинкою. 

Начинка: качка, цибуля, часник та морква запікається та перекручуються на мʼясорубці. Додаємо вершкове масло та пармезан. З оливки дістаємо кісточку і заповнюємо мʼясною начинкою. Панікуємо з яйцем, мукою та сухарями та обсмажуємо у фритюрі.

Соус з каперсів: перебиті каперси з часником, бальзамічним оцтом та оливковою олією.

Смакує до білого вина!
190г
Оливки з качкою та соусом з каперсів
Картопляно-сирні палички з овочевим тапінадом та анчоусами
336 UAH420 UAH
В картопляне пюре додаємо сир Гауду. Паніруємо : мука, яйце та пармезан і смажимо у фритюрі. 

Подаємо з анчоусом та тапінадом з овочів.

Тапінад: дрібно нарізані оливки, артишок та каперси.
290г
Картопляно-сирні палички з овочевим тапінадом та анчоусами
Тигрові креветки алла Бассанезе та картопляний крокет у пармезані з горгондзолою
440 UAH550 UAH
200г
Тигрові креветки алла Бассанезе та картопляний крокет у пармезані з горгондзолою
Чіпси з картоплі з яловичиною (тартар), каперсами, пармезаном та руколою
304 UAH380 UAH
Картопляні чипси подаються з тартаром з яловичини та соусом з каперсів, помідори чері. рукола, пармезан
240г
Чіпси з картоплі з яловичиною (тартар), каперсами, пармезаном та руколою

Контактні дані

вулиця Велика Васильківська, 100, Київ, Україна

Робочий час

Понеділок
09:00 - 22:00
Вівторок
09:00 - 22:00
Середа
09:00 - 22:00
Четвер
09:00 - 22:00
П’ятниця
09:00 - 22:00
Субота
09:00 - 22:00
Неділя
09:00 - 22:00
Ми в соцмережах
Facebook
TripAdvisor
Instagram
Telegram
Google

Створено на основі