Секція “СНІДАНКИ” наразі недоступна для замовлення.
Історія цього популярного на весь світ сніданку досить проста. Одного ясного ранку 1894 році американський брокер по імені Лемюель Бенедикт вмирав від похмілля. Але був творчою людиною і замовив "тости з маслом, два варених яйця без шкаралупи, бекон і голландський соус". Тоді страва вразила метрдотеля ресторану, що він згодом додав страву у ранкове й обіднє меню. Яйця готуємо методом пашот — паширування яєць у воді з додаванням оцту та солі. Подаємо з соусом Голландез (гарячий яєчно-масляний соус) на грінці з білого або зернового хлібу з пюре авокадо та помідорів, з руколою та сиром пармезан.
Найбогемніший сніданок BASSANO! Діставайте телефони, будемо знімати сторіс! Тигрові креветки смажимо в олії з білим вином, часником та вершковим маслом, подаємо з половинкою авокадо, яйцем пашот та соусом Голландез (гарячий яєчно-масляний соус) з червоною ікрою. І ось цей соус заливаємо прямо перед вами і це дуже сексі!
Біфштекс - це завжди ситно та смачно! Яловича котлета з червоною цибулею, вершковим маслом та базиліком смажиться на грилі, аромат ББК додає апетитності страві. Подаємо з яєчнею та сирним соусом з вершків, гірчиці та горгонзоли, який заливаємо перед вами! Деоруємо помідорами чері та зеленою олією.
Яєчня з двох яєць з рідким жовточком, обсмажені сезонні гриби та рукола подаються на обсмаженому на грилі нашому вершковому круасані Dolce. Після подачі вам сніданку - поливаємо сирним соусом! Смачного!
Класика італійського сніданку! Замовляйте еспресо, але ми ж в Україні, то можна і капучино. Вершковий свіжовипечений круасан та полуничний конфітюр до нього, до речі, який ми готуємо також в нашій кондитерській. Гарного дня!
Вівсянка зранку це: - забезпечити організм енергією, тим паче ми додаємо горіхи та сухофрукти до неї - сприяє нормалізації травлення - якщо ви з’їсте кашу на сніданок, то довго не будете відчувати голоду - вчері кажуть, що знижується ризик серцево-судинних захворювань Це просто смачно! Цільнозернову вівсянку подаємо з ванільним кремом, міксом сухофруктів (фінік, куруга, журавлина) та горіхами (фісташка, кеш'ю та мигдаль)!
Це найніжніші сирники району! Готуємо з рикоти, трохи муки додаємо тільки при паніровці, обсмажуємо на вершковому маслі, подаємо з мигдалевою сметаною. Прикрашаємо ягодами та вафельною крихтою. Смачніссімо!