Авторський десерт Bassano Хрумке праліне Шоколадний бісквіт Мус з чорного шоколаду Мус з молочного шоколаду Глазур з чорного шоколаду
Листове тісто Крем патісер за старовинним рецептом
Приготовлена за традиційним рецептом та насичена ромовим сиропом
Авторський Медівник Bassano Медові коржі Крем з халвою та згущеним молоком
Основа - пісочне тісто сабле. Лимонний крем та італійська мʼяка меренга
Основа з печива сабле та мигдалевого горіху з запеченим кремом з вершкового сиру та карамельна глазур
тісто сабле малиновий соус фісташковий молочний бісквіт з маслом нуазет фісташковий мус фісташка
Мигдалевий бісквіт Джоконда, просочений кавовим сиропом Шоколадний ганаш Кавово-масляний крем
тісто сабле з чорним какао франжипан солона карамель крустіан з фундучним праліне, фундуком, кеш'ю, мигдалем та роялтином фундучний крем горіхово-шоколадний мус глісаж пекан
— мандариновий бісквіт — компоте з мандаринового пюре — мандарин, імбир та спеції — мус із мандаринового пюре
Мус на основі крему англез,пюре граната, сиру маскарпоне з білим шоколадом. Компоте із пюре граната та квітами рожевої шипшини, сухим лондонським джином і зернами свіжого граната. Не містить білого цукру.
— мигдалевий дакуаз — компоте з запеченої груші з ромом і ваніллю — мус з пюре груші, маскарпоне, вершки з додаванням ванілі і бобів тонка
хрустке листкове дріжджове тісто. Запечений ванільний крем на основі сиру маскарпоне, ванілі та бобів тонко.
листкове дріжджове тісто з яблучної начинки: топлені яблука з додаванням кориці
листкове дріжджове тісто з маковою начинкою
листкове дріжджове тісто, ванільний заварний крем, білі родзинки, замочені в темному ромі.
листкове дріжджове тісто з відкритими шарами із заварним кремом і чорним шоколадом.
листкове дріжджове тісто, вишневе конфі, фісташковий крем, заварний крем і фісташкова паста Прикрашений білим шоколадом з фісташковою пастою та подрібненою фісташкою
листкове дріжджове тісто, лимонний курд із базиліком Декор — швейцарська меренга
з лососем, соусом Бешамель та Песто
з прошутто Котто (варена шинка з окосту свинини) та сиром Чедер
Листково-дріжджове тісто, сир рикота, крем Патісʼєр та родзинки Вкритий мигдалевою крихтою
листкове дріжджове тісто з какао, крем Патісʼєр і вишня
— ціна вказана за 100г
За 100 грам
З лимонним кремом та італійською меренгою
З полуничним кремом
З кремом собайон на основі ігристого вина
Складається з трьох видів борошна: українського пшеничного вищий сорт, італійського пшеничного цільнозернового і українського житнього цільнозернового, солі, води і закваски. Вранці, десь о 6 робимо заміс, який запускає процес ферментації, останнім етапом якого є нічна ферментація вже сформованого хлібу в холодильній шафі. Вранці наступного дня випікаємо його в подовій печі