Кухня Італії та Середземноморʼя, власна винотека, пекарня та кондитерська
Паску готуємо з додаванням апельсинової цедри, родзинок та апельсинових цукатів
Паску готуємо з додаванням апельсинової цедри, родзинок та апельсинових цукатів
Паску готуємо з цедрою апельсину, цукатами та шоколадом
Паску готуємо з цедрою апельсину, цукатами та шоколадом
з волоським горіхом, журавлиною та курагою
з волоським горіхом, журавлиною та курагою
Закваска Левіто Мадре, мука, жовтки, вершкове масло Цукати (родзинки, абрикос, лимон та апельсин) з ромом та ваніллю
Тісто на заквасці Левіто Мадре, борошно, вершкове масло, жовтки Додаємо три види шоколаду білий, молочний, чорний
Кухня Італії та Середземноморʼя, власна винотека, пекарня та кондитерська
Робочий час