Боул із скрембл, слабосоленого лосося, авокадо, чері, огірком та мікс-салатом. Подаємо з хлібом тартін та трюфельним маслом. Все геніальне та збалансове - просто!
Історія цього популярного на весь світ сніданку досить проста. Одного ясного ранку 1894 році американський брокер по імені Лемюель Бенедикт вмирав від похмілля. Але був творчою людиною і замовив "тости з маслом, два варених яйця без шкаралупи, бекон і голландський соус". Тоді страва вразила метрдотеля ресторану, що він згодом додав страву у ранкове й обіднє меню. Яйця готуємо методом пашот — паширування яєць у воді з додаванням оцту та солі. Подаємо з соусом Голландез (гарячий яєчно-масляний соус) на грінці з білого або зернового хлібу з пюре авокадо та помідорів, з руколою та сиром пармезан.
Яєчня з двох яєць з рідким жовточком, обсмажені сезонні гриби та рукола подаються на обсмаженому на грилі нашому вершковому круасані Dolce. Після подачі вам сніданку - поливаємо сирним соусом! Смачного!
Найбогемніший сніданок BASSANO! Діставайте телефони, будемо знімати сторіс! Тигрові креветки смажимо в олії з білим вином, часником та вершковим маслом, подаємо з половинкою авокадо, яйцем пашот та соусом Голландез (гарячий яєчно-масляний соус) з червоною ікрою. І ось цей соус заливаємо прямо перед вами і це дуже сексі!
Боул із скрмбл, індички су-від, авокадо, чері, огірком та мікс-салатом. Подаємо з хлібом тартін та трюфельним маслом. Білок, клітчатка та жири - ідеальна комбінація здорового та збалансованого сніданку!
Біфштекс - це завжди ситно та смачно! Яловича котлета з червоною цибулею, вершковим маслом та базиліком смажиться на грилі, аромат ББК додає апетитності страві. Подаємо з яєчнею та сирним соусом з вершків, гірчиці та горгонзоли, який заливаємо перед вами! Деоруємо помідорами чері та зеленою олією.
Цільнозернову вівсянку подаємо з яйцем пашот. Додаємо броколі, обсмажену з часничком, зелений горошок та заправляємо зеленим голландським соусом. Зверху посипаємо тертим пармезаном та насінням гарбуза. Смачного!
Класика італійського сніданку! Замовляйте еспресо, але ми ж в Україні, то можна і капучино. Вершковий свіжовипечений круасан та полуничний конфітюр до нього, до речі, який ми готуємо також в нашій кондитерській. Гарного дня!
Вівсянка зранку це: - забезпечити організм енергією, тим паче ми додаємо горіхи та сухофрукти до неї - сприяє нормалізації травлення - якщо ви з’їсте кашу на сніданок, то довго не будете відчувати голоду - вчері кажуть, що знижується ризик серцево-судинних захворювань Це просто смачно! Цільнозернову вівсянку подаємо з ванільним кремом, міксом сухофруктів (фінік, куруга, журавлина) та горіхами (фісташка, кеш'ю та мигдаль)!
Найніжніші сирнички Великої васильківської, готуємо з рикоти. Подаємо з печеними фруктами з додаванням кориці та мигдалевою сметаною, декоруємо вафельною крихтою.