Кухня Італії та Середземноморʼя, власна винотека, пекарня та кондитерська
Це не просто десерт, це втілення того, що ми відчуваємо, коли дізнаємося про бджолину екосистему, яка потребує нашої уваги. Ідея десерту була — відтворити цілий окремий світ і передати рух, саме тому перш ніж зʼїсти, ви побачите диво створення меду. Основою є панакота, шматочки тушкованої груші з додаванням амарето, сота з печива тюіль (дуже тонке), хрустка меренга у вигляди бджолиного гнізда, яка кріпиться на гілочках печива амареті та мед з акації, який є, до речі, гіпоалергенним.
Десерт з емоційною подачею, коли на ваших очах бісквіт поєднується з кремом. В основі бісквіт савоярді, просочений еспресо лімончелло, та крем на основі маскарпоне і жовтків. Зверху лимонний курд. лимонний курд - крем на основі лимонного соку та жовтків, цукор.
класичний десерт. готується н основі вершків, яєць, молока, з додаванням натуральної ванілі. метод приготування - запікання. Прикрашаємо сезонними ягодами, мʼятою та малиновим кюлі
Класичний італійський десерт шоколаднйи пудинг на основі вершків, молока, жовтків і какао. подається з сорбетом малина/ розмарин, малиновим кюлі, свіжою та сублімованою малиною
Авторський рецепт найкращого Естерхазі Києва Горіхова меренга Заварний крем Праліне з лісового горіху Глазур з білого шоколаду
Мигдалевий бісквіт Джоконда, просочений кавовим сиропом Шоколадний ганаш Кавово-масляний крем
Листове тісто Крем патісер за старовинним рецептом
Листове тісто з заварним кремом та італійською меренгою
Основа з печива сабле та мигдалевого горіху з запеченим кремом з вершкового сиру та карамельна глазур
Приготовлена за традиційним рецептом та насичена ромовим сиропом
Тісто Сабле з чорним какао Франжипан Солона карамель Крустіан з фундучним праліне, фундуком, кешʼю, мигдалем і роялтином Фундучне креме Горіхово-шоколадний мусс Гліссаж Горіх пекан
Основа - сабле, груша томлена в сиропі, а в середині шоколадний ганаш і солона карамель з мальдонською сіллю
Основа - пісочне тісто сабле. Лимонний крем та італійська мʼяка меренга
вишня кокосові вершки кешʼю кленовий сироп основа з мигдалю, фініка та кокосової стружки *без глютену, без цукру, без молочних продуктів, без яєць
Мусовий десерт Основа з карамельного медовика зі сметаною Мус зі сметани, вершків і маскарпоне Декорується лохиною та фісташкою
Компоте із персика з амарето, корицею та кардамоном. Мус із крема сабайон на вині Manfred Moscato d`Asti, з маскарпоне та вершками Основа з крамблу з вівсянки та мигдалевих пластівців Покриття з білого шоколаду
Еклер з Фісташковим кремом та малиновим кюлі
З лимонним кремом та італійською меренгою
З полуничним кремом
З кремом манго-маракуйя
З шоколадним кремом
З кремом собайон на основі ігристого вина
Заварний крем на основі вершків, ванільної палочки та бренді
Заварний крем на основі молока, жовтків та фундучного праліне В середині хрумкий шар з роялтину та праліне
За 100 грам
За 100 грам
Даніш з маком, родзинками, журавлиною, грецьким горіхом та фундуком
Кухня Італії та Середземноморʼя, власна винотека, пекарня та кондитерська
Робочий час