Це не просто десерт, це втілення того, що ми відчуваємо, коли дізнаємося про бджолину екосистему, яка потребує нашої уваги. Ідея десерту була — відтворити цілий окремий світ і передати рух, саме тому перш ніж зʼїсти, ви побачите диво створення меду. Основою є панакота, шматочки тушкованої груші з додаванням амарето, сота з печива тюіль (дуже тонке), хрустка меренга у вигляди бджолиного гнізда, яка кріпиться на гілочках печива амареті та мед з акації, який є, до речі, гіпоалергенним.
Десерт з емоційною подачею, коли на ваших очах бісквіт поєднується з кремом. В основі бісквіт савоярді, просочений еспресо лімончелло, та крем на основі маскарпоне і жовтків. Зверху лимонний курд. лимонний курд - крем на основі лимонного соку та жовтків, цукор.
класичний десерт. готується н основі вершків, яєць, молока, з додаванням натуральної ванілі. метод приготування - запікання. Прикрашаємо сезонними ягодами, мʼятою та малиновим кюлі
Класичний італійський десерт шоколаднйи пудинг на основі вершків, молока, жовтків і какао. подається з сорбетом малина/ розмарин, малиновим кюлі, свіжою та сублімованою малиною
Авторський рецепт найкращого Естерхазі Києва Горіхова меренга Заварний крем Праліне з лісового горіху Глазур з білого шоколаду
Листове тісто з заварним кремом та італійською меренгою
Основа з печива сабле та мигдалевого горіху з запеченим кремом з вершкового сиру та карамельна глазур
Тісто Сабле з чорним какао Франжипан Солона карамель Крустіан з фундучним праліне, фундуком, кешʼю, мигдалем і роялтином Фундучне креме Горіхово-шоколадний мусс Гліссаж Горіх пекан
Основа з тіста сабле. Фісташковий бісквіт з маслом нуазет та фісташкою, фісташковий мус з білим шоколадом та малиновий соус всередині
Основа - пісочне тісто сабле. Лимонний крем та італійська мʼяка меренга
За 100 грам
Даніш з маком, родзинками, журавлиною, грецьким горіхом та фундуком
Робочий час