Секція “СНІДАНКИ” наразі недоступна для замовлення.
СОЛОНІ
Яйця Бенедикт з авокадо та слабосоленим лососем
380 UAH
Яйця приготовлені методом пашот — паширування яєць у воді з додаванням оцту та солі. 

Подаємо з соусом Голландез (гарячий яєчно-масляний соус) на грінці з білого або зернового хлібу з пюре авокадо та помідорів, з руколою та сиром пармезан.
290г
Яйця Бенедикт з авокадо та слабосоленим лососем
Авокадо з тигровими креветками, яйцем пашот та червоною ікрою
580 UAH
Тигрові креветки смажимо в олії з білим вином, часником та вершковим маслом, подаються з половинкою авокадо, яйцем пашот та соусом Голландез (гарячий яєчно-масляний соус) з червоною ікрою.
250г
Авокадо з тигровими креветками, яйцем пашот та червоною ікрою
Авокадо тост зі страчателлою, зеленою спаржею, помідорами чері та ягодами
410 UAH
Грінка зернового хліба з авокадо, заправленим оливковою олією та лимонним соком. Подається з помідорами, помідорами чері, полуницею, лохиною та страчателлою. Поливається бальзамічним оцтом та зеленою олією.
300г
Авокадо тост зі страчателлою, зеленою спаржею, помідорами чері та ягодами
Яйце Кокот в соусі Путанеско
360 UAH
В форму для кокота наливається відомий італійський соус Путанеска (обсмажений в оливковій олії анчоус, часник з помідорами пілаті, оливками, каперсами, базиліком, сіллю, цукром та пармезаном). Зверху кладемо 2 яйця пашот, посипаємо тертою моцарелою та пармезаном, запікаємо і подаємо з білим хлібом.

260г
Яйце Кокот в соусі Путанеско
Біфштекс з яєчнею та сирним соусом
550 UAH
Яловича котлета з червоною цибулею, вершковим маслом та базиліком смажиться на грилі, подається з яєчнею та сирним соусом з вершків, гірчиці та горгонзоли. 

Подається з помідорами чері та зеленою олією.
300г
Біфштекс з яєчнею та сирним соусом
Омлет зі страчателлою, аспарагусом, помідорами чері та шинкою
340 UAH
Омлет з 3 яєць, в середину кладемо страчателлу (класичний італійський вершковий сир з коровʼячого молока)

Подаємо з обсмаженим в часнику зеленим аспаргусом, чері та слайсами шинки
290г
Омлет зі страчателлою, аспарагусом, помідорами чері та шинкою
Цільнозернова вівсянка з білою спаржею та яйцем Пашот
380 UAH
Цільнозернову вівсянку готуємо на бульйоні з білої спаржі, додаємо білу спаржу, вершкове масло та пармезан.

Подаємо з яйцем Пашот та соусом Голландез (гарячий яєчно-масляний соус) з чипсом з пастернаку 
350г
Цільнозернова вівсянка з білою спаржею та яйцем Пашот
СОЛОДКІ
Цільнозернова вівсянка з ягодами
310 UAH
Цільнозернова вівсянка зварена на воді або молоці, з додаванням вершкового масла, солі та цукру. Подаємо з сезонними фруктами, прикрашаємо вафельною крихтою.
300г
Цільнозернова вівсянка з ягодами
Сирники з рикоти зі мигдалевою сметаною та печеними фруктами
310 UAH
Сирники з рикоти, трохи муки додаємо тільки при паніровці, обсмажуємо на вершковому маслі, подаємо зі сметаною з мигдалевим сиропом. Подаємо з ягодами та прикрашаємо вафельною крихтою!
270г
Сирники з рикоти зі мигдалевою сметаною та печеними фруктами

Контактні дані

вулиця Велика Васильківська, 100, Київ, Україна

Робочий час

Понеділок
09:00 - 22:00
Вівторок
09:00 - 22:00
Середа
09:00 - 22:00
Четвер
09:00 - 22:00
П’ятниця
09:00 - 22:00
Субота
09:00 - 22:00
Неділя
09:00 - 22:00
Ми в соцмережах
Facebook
TripAdvisor
Instagram
Telegram

Створено на основі