ПІЦА
Піцу готуємо щодня з 12:00, тому що тісту треба підійти ;) І приємний бонус — при замовленні піци з собою або з доставкою ви отримуєте її зі знижкою 20%
Маргарита
340 UAH
Основа: помідорний соус, моцарелла, базилік!

Класика Неаполітанської кухні! Італійці готують з помідорами Сан-Марцано, сиром моцарелла, свіжим базиліком, сіллю та оливковою олією.  Ми готуємо з українськими томатами!   

Тісто готуємо за нашим старим рецептом , якому вже 22 роки. Тісто довгої ферментації (від 48 годин з борошна вищого гатунку)
350г
Маргарита
Порчіні
510 UAH
Основа: вершковий соус, горгондзола, моцарелла, білі гриби , пармезан, рукола, трюфельна сальса 

Це для поціновувачів сполучення вершково-сирного та грибного смаків. Пікантності та особливості додає трюфель. Смачніссімо!

Тісто готуємо за нашим старим рецептом , якому вже 22 роки. Тісто довгої ферментації (від 48 годин з борошна вищого гатунку)
430г
Порчіні
Формаджі
440 UAH
Основа: вершковий соус, моцарелла, горгондзола, робіола тре лате, пармезан        

Тісто готуємо за нашим старим рецептом , якому вже 22 роки. Тісто довгої ферментації (від 48 годин з борошна вищого гатунку)  

Максимально сирна та улюблена!
450г
Формаджі
Тонно
540 UAH
Основа: помідоровий соус, моцарела, свіжий тунець, каперси, цибуля

Незвична, але цікава!
Для тих, хто любить експерименти та нові смаки, з середземноморськими нотками.

Тісто готуємо за нашим старим рецептом , якому вже 22 роки. Тісто довгої ферментації (від 48 годин з борошна вищого гатунку)
520г
Тонно
Прошуто Котто
410 UAH
Основа: помідорний соус, моцарела, прошутто котто, рукола

Італійське сполучення улюблених інгредієнтів: томат з моцарелою, та шинка, як один з основних продуктів. 

Тісто готуємо за нашим старим рецептом , якому вже 22 роки. Тісто довгої ферментації (від 48 годин з борошна вищого гатунку)
520г
Прошуто Котто
Прошуто Крудо
420 UAH
Основа: помідорний соус, моцарелла, прошуто крудо

Тісто готуємо за нашим старим рецептом , якому вже 22 роки. Тісто довгої ферментації (від 48 годин з борошна вищого гатунку)  

Також італійська класика: томат з моцарелою, прошутто та рукола (улюблена зелень італійців). Ідеальна простота у всьому!
520г
Прошуто Крудо
Д’яволо
420 UAH
Основа: помідорний соус, моцарелла, салямі наполі піканте

Ну це кому хочеться гостринки! Абсолютно ідеальна, ще захочеться добавки!

Тісто готуємо за нашим старим рецептом , якому вже 22 роки. Тісто довгої ферментації (від 48 годин з борошна вищого гатунку)
490г
Д’яволо
Наполі
420 UAH
Основа: помідорний соус, моцарела, ковбаса Наполі, орегано.

Це для любителів ковбаски, але хто не любить гостроти. Не менш смачно!

Тісто готуємо за нашим старим рецептом , якому вже 22 роки. Тісто довгої ферментації (від 48 годин з борошна вищого гатунку)
490г
Наполі
Фокача
170 UAH
Популярний італійський хлібець, який готують з тіста для піци з оливковою олією та спеціями.
Фокача є однією з найстаріших страв Італії. Подається до закусок, салатів і супів, а може навіть використовуватись, як хліб для бутербродів. 

Як кажуть: без куті немає Різдва, а без фокачі – Італії!
300г
Фокача