Немає доступного часу.
Антипасто
Антипасто КАМПАНІЯ
670 UAH
Антипасто — це прелюдія до основних страв, закуски, без яких немислима жодна італійська трапеза. У буквальному перекладі «антипасто» це «перед їжею».

Шеф обрав найкраще з регіону Кампанія та пропонує вам до столу!

Салямі піканте, прошутто ді парма, полуниця, моцарела, в'ялені томати, каперси, маринований артишок, оливки, мигдаль,  ароматний базилік, грісіні з нашої пекарні та прикрашаємо бальзамік кремом.
410г
Антипасто КАМПАНІЯ
Еклери з курячим пате, полуницею та мостардою
290 UAH
Еклери печуть в кондитерській, завжди свіженькі, як і мостарду. Куряче пате робимо на кухні і також він є на продаж в гастрономії (не проходьте повз). І от все це разом — ідеальне сполучення, яке варто скуштувати!                                        
190г
Еклери з курячим пате, полуницею та мостардою
Бурата з помідорами чері та соусом Песто алла Дженовезе
490 UAH
Бурата — це класичний мʼякий італійський вершковий сир сформований у формі мішечка або сумочки. Має дуже виражений вершковий смак. Ідеально поєднується зі стиглими солодкими помідорами і є чудовою закускою.

Ми використовуємо бурату українського виробника, але подаємо за італійським рецептом з помідорами чері на подушці з соуса Песто алла Дженовезе та руколою.
                                        
300г
Бурата з помідорами чері та соусом Песто алла Дженовезе
Брускети зі слабосоленим лососем
390 UAH
Проста класика. Свіжий багет, ніжний крем-сир та ідеально засолений лосось, який ви можете взяти додому в гастрономії!                                
220г
Брускети зі слабосоленим лососем
Брускети з печеним гарбузом, авокадо та козячим сиром шавру
330 UAH
Ці брускети прийшли на зміну брускетам зі свіжими томатами. Шеф дотримується сезонності та користується продуктом, що дала нам осінь. Тим паче італійці дуже полюбляють гарбуз!

Брускети робимо з Італійського батону, пюре з печеного гарбуза, зі шматочками авокадо, бальзамічним кремом, оливковою олією,  базиліком, кедровим горіхом, виноградом та козячим сиром шавру. Смачного!
250г
Брускети з печеним гарбузом, авокадо та козячим сиром шавру
Брускети зі слабосоленим анчоусом, в'яленими томатами та оливками
370 UAH
Анчоуси — це дрібні рибки, які водяться в Середземному, Чорному та Азовському морях, на берегах південної Африки та Східній Атлантиці. Цінують та полюбляють їх італійські господині від Сицилії до Генуї.

З анчоусами особливо добре поєднуються каперси та оливки, саме такі сполучення і обрав Шеф для брускет, додавши в'ялений томат.

А ще особливий секрет анчоуса ще в тому, що його використовують у приготуванні не як рибу. Під час нагрівання вони повністю розчиняються і працюють як підсилювач смаку. А також заміняють сіль у страві.
230г
Брускети зі слабосоленим анчоусом, в'яленими томатами та оливками
Хлібний кошик
180 UAH
Хліб з нашої пекарні з вершковим маслом
150г
Хлібний кошик
Тартар і карпачо
Тартар з яловичини
420 UAH
Мій улюблений тартар, він же татарський біфштекс.

Кажуть, що придумали його татарські кочівники, а французи удосконалили.
Як скажете!

Але я вважаю, що вдосконалив його Шеф, подаючи з соусом із каперсів.

Однозначно треба куштувати!
170г
Тартар з яловичини
Тартар з лосося
480 UAH
Власного соління лосось дрібно нарізається з авокадо та томатами чері. Легка та корисна страва. Нічого зайвого - ідеальне сполучення!
200г
Тартар з лосося
Тартар з Тунця з руколою та помідорами
590 UAH
TARTARA DI TONNO!

Гармонія смаку тунця з пікантною руколою, томатами чері та каперсовим соусом!

Неодмінно скуштуйте!
190г
Тартар з Тунця з руколою та помідорами
Тартар з баклажану
340 UAH
Тартар з баклажану - чудова альтернатива для вегетаріанців чи поціновувачів баклажану в цілому.
Баклажан підсмажується на грилі, дрібно нарізається та змішується з оливковою олією, кінзою та зірою.
Подаємо на подушці з гуакамоле та з грінками з гречаного багету.
250г
Тартар з баклажану
Карпачо з тунця з печеним перцем чилі, каперсами та томатами
590 UAH
Карпачо з тунця!

Стейк тунця злегка обсмажується на грилі, тонко нарізається та подається з соусом із печених перців чилі, бальзамічного оцту, часнику, оливкового масла та печених томатів. 
І ось тут завмираємо на хвильку, бо це таке комбо неймовірне! В міру гостроти та контрасту смаків, Mamma Mia!

Прикрашаємо всю цю смакоту руколою та слайсами пармезану, ми ж наполовину італійці! А вам смачного!
250г
Карпачо з тунця з печеним перцем  чилі, каперсами та томатами
Карпачо із гребінця з ікрою щуки
1300 UAH
Гребінець святого Якова чи гребінець пілігрімів являється символом Венери для римлян, богині краси та кохання, що з'явилась з морської піни на борту перлинної віялоподібної раковини. Тож молюск вважається символом жіночого початку та родючості.

Італійці полюбляють їх запеченими чи обсмаженими, з вершковим соусом чи крудо - тобто сирими, у вигляді карпачо або тартару.

Ми подаємо карпачо з гребінця з ікрою щуки, авокадо, вершковою спумою та трюфельною пастою. 

Радимо скуштувати!
190г
Карпачо із гребінця з ікрою щуки
Тальята з яловичини з помідорами чері та сирним соусом із кінзою
510 UAH
Тальята - класична італійська страва з тонко нарізаної яловичини зі спеціями, родом із Тоскани. 

Тож м'ясо підсмажуємо на грилі до просмажки rare, нарізаємо тонкими скибочками. 
А далі найсмачніше!
Викладаємо на соус з сиру Асьяго (це класичний італійськіий
полутвердий ковʼячий сир) та кінзи. 

Щоб ідеально смакувало, додаємо томати чері, свіжу кінзу, руколу та червону цибулю.

Повірте, повернетесь за нею знов!
290г
1c
Тальята з яловичини з помідорами чері та сирним соусом із кінзою
Салати
Листя салатів із тигровими креветками, томатами чері та авокадо
540 UAH
Бестселлер ресторану, готуємо цей салат вже майже 15 років!

Як люблять італійці - обов'язково багато листя салату, улюблений пармезан та середземноморські тигрові креветки на грилі. 
Додаємо кедровий горішок, авокадо та чері, заправляємо оливковою олією та витриманим бальзамічним оцтом. 

Зазвичай гостям рекомендуємо додати до салату  різні морепродукти (наприклад, додаткову порцію креветок, морські гребінці, кальмар або восьминіг), що було ну дуууже в кайф!
300г
Листя салатів із тигровими креветками, томатами чері та авокадо
Салат з лососем, артишоком, картоплею та томатами чері
520 UAH
Наш фірмовий слабосолений лосось, який ви можете придбати в гастрономії, викладаємо на листя салату з артишоком, підсмаженою молодою картоплею, помідорами чері та перепелиними яйцями.
300г
Салат з лососем, артишоком, картоплею та томатами чері
Салат із індичкою, броколі та горгонзолою
470 UAH
Улюблений зелений-фітнес салат!

До листя шпинату та ромену додаємо броколі, обсмажену на оливковій олії з часником, індичку су-від, боби едамаме, сир горгонзола, заправляємо бальзамічним оцтом та прикрашаємо насінням гарбуза та соняшника.

Стане вашим фаворитом!
300г
Салат із індичкою, броколі та горгонзолою
Салат із печеного буряка, горіхів та козячого сиру шавру
390 UAH
Осінній салат в нашому меню!

Печений буряк з руколою, кедровим горішком, фісташкою, кеш'ю та козячим сиром шавру!
Заправляємо медово-перечним соусом і це прекрасне поєднання всіх інгредієнтів!
300г
Салат із печеного буряка, горіхів та козячого сиру шавру
Супи
Суп із морепродуктами та печеним болгарським перцем
720 UAH
Цей суп ми вже раніше готували, але він настільки запав в душу, що повернули його в меню.

Основа супу з болгарського перцю, цибулі, часника, копченої паприки та перцю чилі, що надає йому особливої пікантності та гостроти.

Подається з морепродуктами, бобами едамаме та зеленим маслом.

Рекомендуємо!
330г
Суп із морепродуктами та печеним болгарським перцем
Гарбузовий суп із качкою та мусом із фуагра
390 UAH
Кожен поважаючий себе шеф додає в осіннє меню суп із гарбуза, наш не виключення!)

Готуємо його з додаванням моркви та селери.
Подаємо з качкою конфі, насінням гарбуза, мусом з фуагра та трюфельною пастою, що надає йому вишуканого смаку!

Рекомендуємо як на обід так і на вечерю!
350г
Гарбузовий суп із качкою та мусом із фуагра
Мінестроне
290 UAH
Один з найпоширеніших італійських супів із овочів (у складі: морква, цукіні, броколі, цибуля, зелений горошок, цвітна капуста, картопля, томати конкасе, та петрушка).

При подачі додаємо пармезан за бажанням!
350г
Мінестроне
Фріто
Панцеротті з яловичиною та моцарелою
460 UAH
ЦЕ ХІТ!

Панцеротті - це пікантна страва, що виникла в центральній та південній італійській кухні. Нагадує невелике кальцоне як формою, так і тістом, яке використовується для його приготування.

Маємо кілька різновидів начинок: з яловичиною, базиліком, томатним соусом та моцарелою.

Подається з соусом із йогурту з каперсами, часником та зеленню!
290г
Панцеротті з яловичиною та моцарелою
Панцеротті з тигровими креветками
380 UAH
ЦЕ ХІТ!

Панцеротті - це пікантна страва, що виникла в центральній та південній італійській кухні. Нагадує невелике кальцоне як формою, так і тістом, яке використовується для його приготування.

Маємо кілька різновидів начинок: з тигровою креветкою, моцарелою та томатним соусом!

Подається з соусом із йогурту з каперсами, часником та зеленню!
290г
Панцеротті з тигровими креветками
Панцеротті з картоплею, горгонзолою та білими грибами
330 UAH
Сезон порчіні в Пʼємонті!

Панцеротті - це пікантна страва, що виникла в центральній та південній італійській кухні. Нагадує невелике кальцоне як формою, так і тістом, яке використовується для його приготування.

Начинка: картопляне пюре, горгонзола, гриби порчіні (готуються з тим'яном, часником та цибулею) та трюфельна паста

Подається з соусом із йогурту з каперсами, часником та зеленню. 
Неймовірно смачно!
290г
Панцеротті з картоплею, горгонзолою та білими грибами
Пасти та ризото
Лазанья алла Болоньєзе
420 UAH
Лазанья алла Болоньєзе - класичний різновид усіма улюбленої італійської лазаньї. Готується з тонких пластів пасти, викладених один на одного з шарами рагу болоньєзе, соусу бешамель та тертого сиру (ми використовуємо моцарелу)

Взагалі лазанья вважається одним із найстаріших видів пасти, її походження відносять до середньовіччя.
А батьківщиною рецепту лазаньї є італійський регіон Емілія-Романья, саме там лазанью традиційно і готують із соусом бешамель.

Тож куштуйте класику, смачного, amici!
410г
Лазанья алла Болоньєзе
Тальятеле з лососем та червоною ікрою
470 UAH
Серед своїх має назву - паста Сальмоне!

Власноруч готуємо всі види пасти в ресторані. Шпинатні тальятеле змішуємо з вершковим соусом, червоною рибою та декоруємо червоною ікрою!

Чудовий вибір, коли хочеться рибки!
370г
Тальятеле з лососем та червоною ікрою
Тальятеле з білими грибами та трюфельною сальсою у вершковому соусі
390 UAH
Сезонний ХІТ!

Тальятеле власного виробництва готуємо з грибами порчіні, додаємо вершковий соус та трюфельної пасти. Для аромату та збагаченого смаку! 

Рекомендуємо всім, хто полюбляє гриби!
340г
Тальятеле з білими грибами та трюфельною сальсою у вершковому соусі
Тальятеле квадро формаджі
390 UAH
Ну це perfettamente!

Тальятеле власного виробництва готуємо з  чотирма найпопулярнішими італійськими сирами: асьяго, моцарелою, горгонзолою та пармезаном.

Пармезан та асьяго шукайте в нашій гастрономії!
340г
Тальятеле квадро формаджі
Тальятеле з яловичими щічками, цукіні та морквою
390 UAH
Для любителів м'ясного в нас є паста з яловичими щічками!

Тальятеле - різновид класичної італійської паста з регіону Емілія-Романья. Готуємо її самі.

В якості начинки додаємо яловичі щічки, цукіні, моркву, соус деміглас та базилік.  Смачного!
350г
Тальятеле з яловичими щічками, цукіні та морквою
Равіолі з куркою, грибами та соусом із цукіні
390 UAH
Равіолі - це закритий вид пасти, квадратної, овальної чи круглої форми з начинкою.

Ми всю пасту готуємо з борошна "Семола" (з твердих сортів пшениці), з додаванням яєць та жовтків, без солі. Фарш до пасти зі смаженої курки, цибулі та грибів з додаванням сиру Пармезан.

Подається з соусом із цукіні, вʼяленими томатами та кранчем.       

Радимо скуштувати!
340г
Равіолі з куркою, грибами та соусом із цукіні
Ризото з білими грибами та пастою з чорного трюфелю
460 UAH
Ризото - це типова для Італії страва, яка здобула міжнародне визнання. Походить з північної Італії, зокрема з Ломбардії, Венето і П’ємонту. Зазвичай його готують з рису сортів Арборіо або Карнаролі. 

Ми готуємо з арборіо, обсмаженого з часником і з додаванням коньяку, готується на грибному бульйоні з грибами порчіні, додається пармезан та трюфельна сальса. Тому смак неперевершений!
420г
Ризото з білими грибами та пастою з чорного трюфелю
Ризото з креветками та помідорами чері
510 UAH
Ризото - одна з найвідоміших страв італійської кухні. Походить з північної Італії, зокрема з Ломбардії, Венето і П’ємонту. Перший рецепт ризото датується 1809 роком.

Готуємо ризото з рису сорту арборіо з білим вином, додаємо обсмажені тигрові креветки, селеру, томати чері, петрушку та посипаємо пармезаном.
390г
Ризото з креветками та помідорами чері
Овочі
Артишок на грилі з селеровим пюре та соусом із пармезану
610 UAH
Його величність АРТИШОК!

Делікатес з одного боку та головний символ сицилійської мафії з іншого!

Не зважаючи на грішну символіку, артишок вже багато років улюбленець на Сицилії, в усій Італії, Європі та за океаном! Його називають "Зимовим королем" італійської кухні.

Наш рецепт - подавати серце артишоку з селеровим пюре та соусом із пармезану. Скуштуєте раз і вже не зможете його забути!
230г
Артишок на грилі з селеровим пюре та соусом із пармезану
Баклажан запечений на грилі
370 UAH
Не Парміджаною єдиною!

У Шефа є неймовірний рецепт приготування Баклажану, який він повністю не відкриває, але скуштувати варто!

Запікаємо його на грилі, тушкуємо в соусі деміглас з квасу та подаємо з соусом з кінзи та сиру Асіяго. Декоруємо картопляними чипсами та перцем чилі для пікантності.

це ВАУ!
270г
Баклажан запечений на грилі
Овочі на грилі
310 UAH
В кожному італійському домі є багато овочів, які додають всюди. Ми - не виключення!

Бланширована броколі, баклажан, запечений болгарський перець, цукіні та томати чері смажені на грилі, заправлені оливковою олією, соєвим соусом та часником. Ідеальне доповнення до вашого обіду!
290г
Овочі на грилі
Мʼясо
Філе міньон вологого визрівання 21доба
350 UAH
ціна вказана за 100 грам
100г
Каре козулі вологого визрівання 21 доба
440 UAH
за 100 грам сирого м'яса
Каре козулі вологого визрівання 21 доба
Качина грудка з медово-винним соусом
720 UAH
Качина грудка -  вишукана та елегантна страва з нашого меню, яку ми часто готували на свята чи як спешл страву. Але вона користується таким попитом, що нарешті лишили її в меню.

Грудку обсмажуємо на грилі та подаємо з авторським винно-медовим соусом, який готує Роман та декоруємо свіжими ягодами.
350г
Качина грудка з медово-винним соусом
Качина ніжка з яблучно-селеровим пюре та апельсиновим соусом
440 UAH
Качина ніжка готується методом "конфі" (це приготування мʼяса у власному жирі за рахунок чого м'ясо стає дуже ніжним та волокнистим). 

На гарнір додаємо яблучно-селерове пюре з додаванням розмарину. Адже ви знаєте, що качечка смакує з солодкуватістю, тому подаємо з апельсиновим соусом. Для пікантності додаємо перець чилі та щоб хрумтіло - картоплю пай. 
330г
Качина ніжка з яблучно-селеровим пюре та апельсиновим соусом
Шніцель алла Міланезе
690 UAH
Шніцель по-міланськи готують в північній Італії ще з 12-го століття, і ця страва багато в чому схожа на знаменитий віденський шніцель. Але суперечки точаться досі.
В оригіналі шніцель по-міланськи готують з телятини, ми використовуємо філе міньон (найніжніша частина туші). Відбиваємо молотком, паніруємо та смажимо у фритюрі.

Подаємо з жовтком, чорним трюфелем та салатом з руколи, ромену, радічіо, томатів чері, авокадо, пармезану та кедрового горіху.

Найцікавіше - це подача, тому тамуйте подих та чекайте на міланську феєрію!
300г
Шніцель алла Міланезе
Болгарський перець, яловичина, моцарела та рікота
440 UAH
Фаршировані перці не тільки зірка української кухні, в Італії також полюбляють цю страву!

Фаршируємо яловичим пікантним фаршем перці, запікаємо та викладаємо на подушку з ніжної рикоти, додаємо соус на основі перців з часничком та прикрашаємо свіжим базиліком та фісташкою!

Buon appetito!
290г
Болгарський перець, яловичина, моцарела та рікота
Риба
Лосось на грилі з броколі та червоною ікрою
650 UAH
Філе лосося обсмажуємо на грилі, подаємо з броколі та вершковим соусом з додаванням білого вина, особливого шарму страві додає червона ікра та як доповнення - долька лайму.
290г
Лосось на грилі з броколі та червоною ікрою
Дорадо на пательні з цвітною капустою та пюре з цвітної капусти
590 UAH
Проста та легка страва з нашого меню.

Італійці мають багато варіацій приготування цвітної капусти, але Шеф обрав поєднання з рибою.

Філе цілої дорадо обсмажуємо на пательні та подаємо з пюре з цвітної капусти, запеченою цвітною капустою з пармезаном, який додає золотисту скоринку, та соусом Альфредо (вершковий та ароматний соус).
Дорадо на пательні з цвітною капустою та пюре з цвітної капусти
Восьминіг з молодою картоплею фрі
1300 UAH
Яке Середземномор'я без страв з морепродуктами, а особливо такого делікатесу як восьминіг.

Готуємо його у білому вині, з нашим авторським лігурійським соусом, помідорами чері та шпинатом. 
На гарнір додаємо молоду картоплю фрі та посипаємо паприку.
350г
Восьминіг з молодою картоплею фрі
Філе судака у лігурійському соусі з запеченим фенхелем
590 UAH
Соуси — це давні кулінарні традиції Італії. 

Лігурійський соус в цій страві - це обсмажені на оливковій олії цибуля з часником, каперсами, помідорами пілаті та чері. Свою назву отримав від офіціантів, які його пропонували до різних морепродуктів, а гості були в захваті!

Філе судака смажимо на пательні з лігурійським соусом і подаємо з фенхелем запеченим з пармезаном.

Адже фенхель - дуже популярна рослина в Італії та загалом в середземноморській кухні.
Рекомендуємо під келих білого вина!
280г
Філе судака у лігурійському соусі з запеченим фенхелем
Тунець смажений в кунжуті з авокадо, помідорами чері та каперсами
710 UAH
Готуємо цей рецепт вже близько п'яти років.

Спершу була задумка цієї страви по інгредієнтам, але щось не складалось. І нарешті, у Шефа виникла ідея зробити кошик з обпаленого авокадо, покласти туди салат з каперсів, томатів, заправки з каперсів, базиліку та бальзаміку. Поряд викласти перепелині яйця пашот з паприкою та Голландський соус.

Тунець обсмажуємо в кунжуті і ось воно!
Рекомендуємо скуштувати!
220г
Тунець смажений в кунжуті з авокадо, помідорами чері та каперсами
Котлета "по-Київськи" із тигрових креветок
1200 UAH
Наближались вихідні та День Києва. За нашою традицією - Шеф готує спешл страву на вікенд, а тут ще й свято нашого величного міста. І перше що прийшло на думку: котлета по-Київськи. Але ж ми італійський ресторан, тому чому б не взяти основу страву, але використати італійські продукти?

Як виявилось, все геніальне - просто!
Котлета вийшла в топ продажі і ми просто лишили її в меню!

Готуємо її з тигрових креветок, в середину додаємо кедрові горішки, червону ікру та вершкове масло, як і повинно бути в котлеті по-Київські. Викладаємо її на пюре з зеленого горошку та декоруємо ікрою щуки.
Смачного!
240г
Котлета "по-Київськи" із тигрових креветок
Тигрові креветки алла Бассанезе та картопляний крокет у пармезані з горгондзолою
550 UAH
Одне з найпопулярніших та старих блюд нашого меню. Буквально перекладається "креветки по-бассанівськи"

Хвости тигрових креветок обсмажуються на пательні та подаються з картопляним крокетом у пармезані із горгонзолою  всередині. Додаємо корисну та улюблену італійську зелень  - руколу і mamma mia! Неперевершено!
200г
Тигрові креветки алла Бассанезе та картопляний крокет у пармезані з горгондзолою
Десерти
Десерти, що подаються в ресторані Bassano
Панакота
350 UAH
Ванільна панакота з рожевим крамблом, ягідним мусом і мармеладом з лісних ягід та просеко
250г
Панакота
Мільфей
360 UAH
карамелізоване листкове тісто на основі вершкового масла та італійського борошна

крем ванільний з білим шоколадом та сиром маскарпоне

малинове кюлі

декорується свіжими ягодами
Мільфей
Тирамісу
350 UAH
Десерт з емоційною подачею, коли на ваших очах бісквіт поєднується з кремом. 

В основі бісквіт савоярді, просочений еспресо з додаванням марсали та амарето з какао, та крем на основі маскарпоне, жовтків та марсали.

Смакує з кавою.
200г
Тирамісу
Крем брюле з ягодами
350 UAH
класичний десерт.
готується на основі вершків, яєць, молока, з додаванням натуральної ванілі. метод приготування - запікання. Прикрашаємо сезонними ягодами, мʼятою та малиновим кюлі
Крем брюле з ягодами
Манго Чизкейк
270 UAH
Чизкейк з крем-сиру та пюре манго, поливається соусом з манго та соусом з лайма. Основа десерту чипс з вівсянки та мигдалевих пластівців
Манго Чизкейк
СЕТ цукерок ДЛЯ НЬОГО
350 UAH
- гречаний мед з ромом
- мускатний горіх/  білий гриб
- сичуанський перець
- еспресо
- гінес з бразильським горіхом
СЕТ цукерок ДЛЯ НЬОГО
СЕТ цукерок ДЛЯ НЕЇ
350 UAH
- полуниця з дор блю
- грецький йогурт/  малина
- вишня з марципаном
- ванільний лате
- лайм кокос
СЕТ цукерок ДЛЯ НЕЇ
СЕТ цукерок ДЛЯ МАЛЕЧІ
350 UAH
- ароматний банан
- ряжанка
- полуничний йогурт
- карамельне яблучко
- попкорн
СЕТ цукерок ДЛЯ МАЛЕЧІ
СПЕШЛ ВІД БАССАНО
СЕТ-ВЕЧЕРЯ, присвячена Пʼємонту, 25 січня
Новинка
СЕТ-ВЕЧЕРЯ, присвячена Пʼємонту, 25 січня