Секція “СНІДАНКИ” наразі недоступна для замовлення.
Яйця приготовлені методом пашот — паширування яєць у воді з додаванням оцту та солі. Подаємо з соусом Голландез (гарячий яєчно-масляний соус) на грінці з білого або зернового хлібу з пюре авокадо та помідорів, з руколою та сиром пармезан.
Тигрові креветки смажимо в олії з білим вином, часником та вершковим маслом, подаються з половинкою авокадо, яйцем пашот та соусом Голландез (гарячий яєчно-масляний соус) з червоною ікрою.
Яловича котлета з червоною цибулею, вершковим маслом та базиліком смажиться на грилі, подається з яєчнею та сирним соусом з вершків, гірчиці та горгонзоли. Подається з помідорами чері та зеленою олією.
Цільнозернова вівсянка зварена на воді або молоці, з додаванням вершкового масла, солі та цукру. Подаємо з сезонними фруктами, прикрашаємо вафельною крихтою.
Сирники з рикоти, трохи муки додаємо тільки при паніровці, обсмажуємо на вершковому маслі, подаємо з мигдалевою сметаною. Прикрашаємо ягодами та вафельною крихтою!
Робочий час