карамелізоване листкове тісто на основі вершкового масла та італійського борошна крем ванільний з білим шоколадом та сиром маскарпоне малинове кюлі декорується свіжими ягодами
Десерт з емоційною подачею, коли на ваших очах бісквіт поєднується з кремом. В основі бісквіт савоярді, просочений еспресо з додаванням марсали та амарето з какао, та крем на основі маскарпоне, жовтків та марсали. Смакує з кавою.
класичний десерт. готується н основі вершків, яєць, молока, з додаванням натуральної ванілі. метод приготування - запікання. Прикрашаємо сезонними ягодами, мʼятою та малиновим кюлі
Чизкейк з крем-сиру та пюре манго, поливається соусом з манго та соусом з лайма. Основа десерту чипм з вівсянка та мигдалевих пластівців
- гречаний мед з ромом - мускатний горіх/ білий гриб - сичуанський перець - еспресо - гінес з бразильським горіхом
- полуниця з дор блю - грецький йогурт/ малина - вишня з марципаном - ванільний лате - лайм кокос
- ароматний банан - ряжанка - полуничний йогурт - карамельне яблучко - попкорн
Авторський рецепт найкращого Естерхазі Києва Горіхова меренга Заварний крем Праліне з лісового горіху Глазур з білого шоколаду
Авторський десерт Bassano Хрумке праліне Шоколадний бісквіт Мус з чорного шоколаду Мус з молочного шоколаду Глазур з чорного шоколаду
Авторський Медівник Bassano Медові коржі Крем з халвою та згущеним молоком
Листове тісто Крем патісер за старовинним рецептом
Основа з печива сабле та мигдалевого горіху з запеченим кремом з вершкового сиру та карамельна глазур
Знаменита меренга з заварним кремом та італійською меренгою
Приготовлена за традиційним рецептом та насичена ромовим сиропом
Мус з чорниці та лохини Компоте зі свіжої лохини Покриття з білого шоколаду та какао масло
Основа - пісочне тісто сабле. Лимонний крем та італійська мʼяка меренга
— тарт сабле — ягідне суфле — сметанковий крем з маскарпоне та малиною — ожина, порічка, лохина
корж брауні (чорний шоколад, яйця, масло, цукор) малинове кюлі ганаш з чорного шоколаду малина шоколадна крихта
Тісто Сабле Мигдалевий франжипан Хрусткий шар з фісташкою Малиновий соус Малиновий ганаш Малина
Тісто Сабле Мигдалевий франжипан Компоте зі свіжого абрикосу з додаванням амарето Ганаш абрикосовий на абрикосовому пюре Крем абрикосовий
Мус з кокосових вершків, кокосового масла, маскарпоне та жовтка. Начинка з компоте з манго і свіжого ананаса Хрусткий прошарок з кокоса, вафельної крихти і білого шоколаду Покриття з чорного шоколаду Оформлення квітами, свіжим ананасом, листям з білого шоколаду
вишня кокосові вершки кешʼю кленовий сироп основа з мигдалю, фініка та кокосової стружки *без глютену, без цукру, без молочних продуктів, без яєць
Мус з крема англез з додаванням маскарпоне, вершків та абрикосового пюре Начинка — компоте з персика з кардамоном Прошарок з карамелі з мальдонською сіллю Покриття з какао масла
Мусовий десерт Основа з карамельного медовика зі сметаною Мус зі сметани, вершків і маскарпоне Декорується лохиною та фісташкою
За 100 грам
За 100 грам
Еклер з Фісташковим кремом та малиновим кюлі
З кремом манго-маракуйя
З шоколадним кремом
Крем на основі сиру маскарпоне з додаванням вина Марсала, а бісквіт просочений кавою та амарето
Без цукру
Складається з трьох видів борошна: українського пшеничного вищий сорт, італійського пшеничного цільнозернового і українського житнього цільнозернового, солі, води і закваски. Вранці, десь о 6 робимо заміс, який запускає процес ферментації, останнім етапом якого є нічна ферментація вже сформованого хлібу в холодильній шафі. Вранці наступного дня випікаємо його в подовій печі
Робочий час