Доставка зараз не працює!
Десерти BASSANO
Десерти, що подаються в ресторані Bassano
Панакота
350 UAH
250г
Панакота
Мільфей
360 UAH
карамелізоване листкове тісто на основі вершкового масла та італійського борошна

крем ванільний з білим шоколадом та сиром маскарпоне

малинове кюлі

декорується свіжими ягодами
Мільфей
Тирамісу
350 UAH
Десерт з емоційною подачею, коли на ваших очах бісквіт поєднується з кремом. 

В основі бісквіт савоярді, просочений еспресо з додаванням марсали та амарето з какао, та крем на основі маскарпоне, жовтків та марсали.

Смакує з кавою.
200г
Тирамісу
Крем брюле з ягодами
350 UAH
класичний десерт.
готується н основі вершків, яєць, молока, з додаванням натуральної ванілі. метод приготування - запікання. Прикрашаємо сезонними ягодами, мʼятою та малиновим кюлі
Крем брюле з ягодами
Манго Чизкейк
270 UAH
Чизкейк з крем-сиру та пюре манго, поливається соусом з манго та соусом з лайма. Основа десерту чипм з вівсянка та мигдалевих пластівців
Манго Чизкейк
СЕТ цукерок ДЛЯ НЬОГО
350 UAH
- гречаний мед з ромом
- мускатний горіх/  білий гриб
- сичуанський перець
- еспресо
- гінес з бразильським горіхом
СЕТ цукерок ДЛЯ НЬОГО
СЕТ цукерок ДЛЯ НЕЇ
350 UAH
- полуниця з дор блю
- грецький йогурт/  малина
- вишня з марципаном
- ванільний лате
- лайм кокос
СЕТ цукерок ДЛЯ НЕЇ
СЕТ цукерок ДЛЯ МАЛЕЧІ
350 UAH
- ароматний банан
- ряжанка
- полуничний йогурт
- карамельне яблучко
- попкорн
СЕТ цукерок ДЛЯ МАЛЕЧІ
Десерти DOLCETEKA
Естерхазі
195 UAH
Авторський рецепт найкращого Естерхазі Києва 

Горіхова меренга
Заварний крем
Праліне з лісового горіху
Глазур з білого шоколаду
Естерхазі
Токіо
195 UAH
Авторський десерт Bassano 

Хрумке праліне
Шоколадний бісквіт
Мус з чорного шоколаду
Мус з молочного шоколаду
Глазур з чорного шоколаду
Токіо
Медівник з халвою
165 UAH
Авторський Медівник Bassano 

Медові коржі
Крем з халвою та згущеним молоком
Медівник з халвою
Улюблений Наполеон
165 UAH
Листове тісто
Крем патісер за старовинним рецептом
Улюблений Наполеон
Чізкейк
185 UAH
Основа з печива сабле та мигдалевого горіху з запеченим кремом з вершкового сиру та карамельна глазур
Чізкейк
Меренга Bassano
85 UAH
Знаменита меренга з заварним кремом та італійською меренгою 
Меренга Bassano
Ромова баба
110 UAH
Приготовлена за традиційним рецептом та насичена ромовим сиропом
Ромова баба
Лохина
255 UAH
Мус з чорниці та лохини 
Компоте зі свіжої лохини
Покриття з білого шоколаду та какао масло
Лохина
Тарт лимонний з меренгою Сицилія
160 UAH
Основа - пісочне тісто сабле.
Лимонний крем та італійська мʼяка меренга
Тарт лимонний з меренгою Сицилія
Тарт Ягідний
220 UAH
— тарт сабле
— ягідне суфле
— сметанковий крем з маскарпоне та малиною
— ожина, порічка, лохина
Тарт Ягідний
Брауні з Малиною
210 UAH
корж брауні (чорний шоколад, яйця, масло, цукор)
малинове кюлі
ганаш з чорного шоколаду
малина
шоколадна крихта
Брауні з Малиною
Тарт фісташка малина
240 UAH
Тісто Сабле
Мигдалевий франжипан
Хрусткий шар з фісташкою
Малиновий соус
Малиновий ганаш
Малина
Тарт фісташка малина
Тарт абрикосовий
225 UAH
Тісто Сабле
Мигдалевий франжипан
Компоте зі свіжого абрикосу з додаванням амарето
Ганаш абрикосовий на абрикосовому пюре
Крем абрикосовий
Тарт абрикосовий
Кокос
225 UAH
Мус з кокосових вершків, кокосового масла, маскарпоне та жовтка. 
Начинка з компоте з манго і свіжого ананаса
Хрусткий прошарок з кокоса, вафельної крихти і білого шоколаду
Покриття з чорного шоколаду
Оформлення квітами, свіжим ананасом, листям з білого шоколаду


Кокос
Чізкейк Кокос Вишня
250 UAH
вишня
кокосові вершки
кешʼю
кленовий сироп

основа з мигдалю, фініка та кокосової стружки

*без глютену, без цукру, без молочних продуктів, без яєць
Чізкейк Кокос Вишня
Качечка
255 UAH
Мус з крема англез з додаванням маскарпоне, вершків та абрикосового пюре
Начинка — компоте з персика з кардамоном
Прошарок з карамелі з мальдонською сіллю
Покриття з какао масла
Качечка
Медовик
195 UAH
Мусовий десерт

Основа з карамельного медовика зі сметаною

Мус зі сметани, вершків і маскарпоне

Декорується лохиною та фісташкою
Медовик
Біскотті
55 UAH
Біскотті
ВИПІЧКА
Круасан
100 UAH
Круасан
Даніш з ягодами
270 UAH
Даніш з ягодами
Флан
220 UAH
Флан
Шоссон з яблуком і корицею
220 UAH
Шоссон з яблуком і корицею
Метелик з маком
180 UAH
Метелик з маком
Равлик з родзинками
150 UAH
Равлик з родзинками
Даніш Манго-Маракуйя
250 UAH
Даніш Манго-Маракуйя
Даніш з лососем
290 UAH
Даніш з лососем
Даніш з Прошутто Котто та Чедером
250 UAH
Даніш з Прошутто Котто та Чедером
Даніш з Рикотою та Цукатами
220 UAH
Даніш з Рикотою та Цукатами
Даніш шоколадний з вишнею
220 UAH
Даніш шоколадний з вишнею
Шоколадні цукерки
Фльор-де-Као
60 UAH
Фльор-де-Као
Сауер
60 UAH
Сауер
Крустіан
60 UAH
Крустіан
Фісташка Гайана
60 UAH
Фісташка Гайана
Трюфель
60 UAH
Трюфель
Джандуя
55 UAH
Джандуя
Смородина
60 UAH
Смородина
Ліщина
70 UAH
Ліщина
Батончик Буше з мигдалем
80 UAH
Батончик Буше з мигдалем
Батончик абрикосовий
80 UAH
Батончик абрикосовий
Апельсинові цукати в шоколаді
300 UAH
За 100 грам
100г
Апельсинові цукати в шоколаді
Лайм-Праліне
65 UAH
Лайм-Праліне
Кокос
65 UAH
Кокос
Манго-маракуя
60 UAH
Манго-маракуя
Мʼяка карамель
65 UAH
Мʼяка карамель
Малина
60 UAH
Малина
Пташине молоко
60 UAH
Пташине молоко
Шоколадні цукерки без цукру
Чорнослив в шоколаді
80 UAH
Чорнослив в шоколаді
Курага з лікером в шоколаді
60 UAH
Курага з лікером в шоколаді
Фінік королівський в шоколаді
80 UAH
Фінік королівський в шоколаді
Фінік королівський з лікером в шоколаді
85 UAH
Фінік королівський з лікером в шоколаді
Кава
60 UAH
Кава
Манго в шоколаді
350 UAH
За 100 грам
100г
Манго в шоколаді
Шоколад
Білий з ягодами
200 UAH
Білий з ягодами
Молочний з цілим мигдалем
200 UAH
Молочний з цілим мигдалем
Чорний з бананом
200 UAH
Чорний з бананом
Чорний з малиною
200 UAH
Чорний з малиною
Чорний з маракуєю
200 UAH
Чорний з маракуєю
Чорний з фундуком
200 UAH
Чорний з фундуком
Шоколад без цукру з горіхами
190 UAH
Шоколад без цукру з горіхами
Шоколад без цукру
170 UAH
Шоколад без цукру
Еклери
Фісташка-малина
140 UAH
Еклер з Фісташковим кремом та малиновим кюлі
Фісташка-малина
Екзотік
140 UAH
З кремом манго-маракуйя 
Екзотік
Шоколадний
130 UAH
З шоколадним кремом
Шоколадний
Тирамісу
140 UAH
Крем на основі сиру маскарпоне з додаванням вина Марсала, а бісквіт просочений кавою та амарето
Тирамісу
Мармелад
Яблуко
40 UAH
Яблуко
Полуниця
40 UAH
Полуниця
Грейпфрут без цукру
45 UAH
Грейпфрут без цукру
Апельсин без цукру
45 UAH
Апельсин без цукру
Чорна смородина
45 UAH
Чорна смородина
Манго-маракуйя
40 UAH
Манго-маракуйя
Вишня в шоколаді
95 UAH
Вишня в шоколаді
Макарони
Маракуя
65 UAH
Маракуя
Лаванда
65 UAH
Лаванда
Лимон
65 UAH
Лимон
Фісташка
65 UAH
Фісташка
Ваніль
65 UAH
Ваніль
Горгондзола
65 UAH
Печиво
Кураб'є
240 UAH
200г
Кураб'є
Кантучіні з мигдалем
240 UAH
150г
Кантучіні з мигдалем
Палички сирні з пармезаном
240 UAH
100г
Палички сирні з пармезаном
Ванільне
240 UAH
200г
Ванільне
Кокосове
240 UAH
150г
Кокосове
Лимонне з конфітюром
240 UAH
160г
Лимонне з конфітюром
Полуничне з конфітюром
240 UAH
200г
Полуничне з  конфітюром
Ніжність
240 UAH
200г
Ніжність
Безглютенове печиво
240 UAH
150г
Не містить глютену
Безглютенове печиво
Вівсяне
240 UAH
200г
Вівсяне
Безе
75 UAH
100г
Безе
Конфітюр
Власного виробництва, з цукром та без
Конфітюр Лимонний
250 UAH
350г
Конфітюр Малиновий
250 UAH
350г
Конфітюр Полуничний
250 UAH
350г
Конфітюр Чорниця Лаванда
250 UAH
350г
Конфітюр Ягідний
250 UAH
350г
Конфітюр Чорна Смородина
300 UAH
Без цукру 
350г
Конфітюр Манго-Маракуйя
390 UAH
350г
ХЛІБ
Тартін
120 UAH150 UAH
Складається з трьох видів борошна: українського пшеничного вищий сорт, італійського пшеничного цільнозернового і українського житнього цільнозернового, солі, води і закваски. 
Вранці, десь о 6 робимо заміс, який запускає процес ферментації, останнім етапом якого є нічна ферментація вже сформованого хлібу в холодильній шафі. 
Вранці наступного дня випікаємо його в подовій печі
Тартін

Контактні дані

вулиця Велика Васильківська, 100, Київ, Україна

Робочий час

Понеділок
09:00 - 22:00
Вівторок
09:00 - 22:00
Середа
09:00 - 22:00
Четвер
09:00 - 22:00
П’ятниця
09:00 - 22:00
Субота
09:00 - 22:00
Неділя
09:00 - 22:00
Ми в соцмережах
Facebook
TripAdvisor
Instagram
Telegram
Google

Створено на основі