Салямі піканте, Прошутто ді парма, полуниця, моцарела, в'ялені томати, каперси, маринований артишок, оливки, мигдаль, бальзамік крем, базилік, грісіні
полуницею та мостардою
Бурата — це класичний мʼякий італійський вершковий сир сформований у формі мішечка або сумочки. Має дуже виражений вершковий смак. Ідеально поєднується зі стиглими солодкими помідорами. Бурата українського виробника, подається з помідорами чері на подушці з соуса Песто алла Дженовезе
з сиром філадельфія та руколою
Брускети з італійсього батону, натерта часничком, подається з сальсою з помідорів чері, базиліком, оливковою олією та бальзаміком
з соусом із каперсів
з авокадо та помідорами чері
з авокадо та помідорами
Стейк тунця злегка обсмажуємо на грилі, тонко нарізаємо та подаємо з соусом з печених перців чил, бальзамічного оцту, часнику, оливкового масла та печених томатів. Прикрашаємо руколою та слайсами пармезану.
Тонко нарізаний гребінець слайсами, зверху викладаються кульки з авокадо, вершкова спума, трюфельна паста та ікра щуки. Подається з теплим круасаном
Яловичина, смажена на грилі до просмажки rare, нарізається тонкими слайсами. Викладається на соус з сиру Асьяго (це класичний італійськіий полутвердий ковʼячий сир), кінзи, домашнього майонезу, гірчиці, часнику та лаймового соку. Декорується помідорами чері, кінзою, руколою та червоною цибулею.
Класичний салат ресторану, готуємо його вже майже 15 років. Мікс листя салатів рамен та радіччіо змішуються з обсмаженими на грилі хвостами тигрових креветок, слайсами пармезану, кедровими горішками та заправляються оливковою олією та витриманим бальзамічним оцетом. Зазвичай гостям рекомендуємо додати до салату різні морепродукти (наприклад, додаткову порцію креветок, морські гребенці, кальмара або восьминога)
З пармською шинкою, індичкою су-від, персиками, помідорами чері та руколою
листя салату зі слабосолоним лососем, свіжим артишоком, картоплею, помідорами чері та перепелиними яйцями
Мікс помідорів та зелені, оливкова олія та бальзамічний оцет та брускета з анчоусом, соусом песто на італійському батоні
Помідоровий холодний суп з двох основ: - червона з помідорів чері, рожевих томатів та кінзи - зелена з жовтих томатів, кінзи, базиліку, шпинату та петрушки Подається зі страчателою та сальсою з болгарського перцю, селери та перця чилі, оливковою олією та бальзамічним оцтом, грінкою гречаного хлібу з соусом песто по-Дженовезьки
Слайси баклажану запікаються з моцарелою, пармезаном та соусом Неаполітано (цибуля, часник, морква, селера та томати пілаті)
Змішуємо домашню пасту тальятеле з томленими бланшированими томатами чері у топленому вершковому маслі та сиром пекоріно сардо. Подаємо з кріспі баклажанами та базиліком, натираємо пекоріно сардо.
Тальятеле - різновид локшини, класична італійська паста з регіону Емілія-Романья. Зазвичай тальятеле подають з різними видами соусів. Соус біск - цибуля, морква, селера, панцері креветок обсмажені на сковороді, з додавання томатів, білого вина та рибного бульйону. Вся суміш збивається блендером, проціджується, додаються вершки. Тигрові креветки обсмажуються і додається соус біск
Тальятеле -різновид локшини, класична італійська паста з регіону Емілія-Романья. Зазвичай тальятеле подають з різними видами соусів. Яловичі щічки, цукіні, морква обсмажена на олії, соус деміглас, вершкове масло, базилік
Равіолі це закритий вид пасти, який є круглим за формою. Пасту ми виготовляємо самі, з борошна "Семола" (це боршо з твердих сортів пшениці), з додаванням яєць та окремо - жовтків, без солі. Фарш для пасти складаєтьсяз зі смаженої курки, цибулі та грибів з додаванням вершкового масла та сиру Пармезан. Соус для пасти складається з цукіні, оливкової олії, кунжутної олії, вершкового масла, шпинату та сиру Пармезан. Подається з вʼяленими томатами та кранчем з суміші хлібу, оливкової олії та кедрових горішків
Ризото - класичне італійське блюдо яке робиться на основі рису. Зазвичай використовую рис сортів Арборіо або Карнаролі. Рис арборіо смажений на оливковій олії з часником з додаванням коньяку, готується на грибному бульйоні з грибами порчіні та лисичками, додається вершкове масло, пармезан та трюфельна сальса
Баклажан заіпкається на грилі, тушкується в соусі деміглас з квасу. Подається з соусом з кінзи та сиру Асіяго та картопляними чипсами і перцем чилі.
Бланширована брокколі, баклажан, запечений болгарський перець, цукіні та томати чері смажені на грилі, запраслені оливковою олією, соєвим соусом та часником
ціна вказана за 100 грам
за 100 грам сирого м'яса
Філе міньон (найніжніша частина туші) відбивається молотком, паніруємо яйцем мукою та сухарями, смажимо у фритюрі. Подаємо з жовтком та чорним трюфелем та салатом з руколи, ромену, радічіо, томатів чері та авокадо, пармезан та кедровий горіх
Качина ніжка, маринується з сіллю, чорним перцем та часником, готується методом "конфі" (це приготування мʼяса у власному жирі за рахунок чого м'ясо стає дуже ніжним та волокнистим). Яблучно-селерове пюре готується з яблук, селери, вершкового масла та розмарину. Подається з апельсиновим соусом, перцем чилі та картоплею пай.
Філе лосося смажиться на грилі, подається з броколі на грилі та вершковим соусом з додаванням білого вина, червоною ікрою та долькою лайма
Дорадо на пару подаємо з цукіні, смаженим на грилі та пюре з фенхелю (фенхель готуємо на вершковому маслі та додаємо пармезан)
Восьминіг, приготовлений у білому вині з молодою картоплею фрі з паприкою, помідорами чері та шпинатом
Лігурійський соус - це обсмажені на оливковій олії цибуля з часником, з додаванням каперсів, помідорів пілаті, чері, вершкового масла. Філе судака смажимо в борошні на пательні з лігурійським соусом, подається з фенхелем запеченим з пармезаном.
Котлета з тигрових креветок з кедровим горіхом, червоною ікрою та вершковим маслом, пюре зеленого горошку та зверху ікра щуки
Оливки, фаршировані мʼясною начинкою. Начинка: качка, цибуля, часник та морква запікається та перекручуються на мʼясорубці. Додаємо вершкове масло та пармезан. З оливки дістаємо кісточку і заповнюємо мʼясною начинкою. Панікуємо з яйцем, мукою та сухарями та обсмажуємо у фритюрі. Соус з каперсів: перебиті каперси з часником, бальзамічним оцтом та оливковою олією. Смакує до білого вина!
В картопляне пюре додаємо сир Гауду. Паніруємо : мука, яйце та пармезан і смажимо у фритюрі. Подаємо з анчоусом та тапінадом з овочів. Тапінад: дрібно нарізані оливки, артишок та каперси.
Картопляні чипси подаються з тартаром з яловичини та соусом з каперсів, помідори чері. рукола, пармезан
Робочий час