Кухня Італії та Середземноморʼя, власна винотека, пекарня та кондитерська
Секція “СНІДАНКИ” наразі недоступна для замовлення.
Яйця приготовлені методом пашот — паширування яєць у воді з додаванням оцту та солі. Подаємо з соусом Голландез (гарячий яєчно-масляний соус) на грінці з білого або зернового хлібу з пюре авокадо та помідорів, з руколою та сиром пармезан.
Тигрові креветки смажимо в олії з білим вином, часником та вершковим маслом, подаються з половинкою авокадо, яйцем пашот та соусом Голландез (гарячий яєчно-масляний соус) з червоною ікрою.
Грінка зернового хліба з авокадо, заправленим оливковою олією та лимонним соком. Подається з помідорами, помідорами чері, полуницею, лохиною та страчателлою. Поливається бальзамічним оцтом та зеленою олією.
В форму для кокота наливається відомий італійський соус Путанеска (обсмажений в оливковій олії анчоус, часник з помідорами пілаті, оливками, каперсами, базиліком, сіллю, цукром та пармезаном). Зверху кладемо 2 яйця пашот, посипаємо тертою моцарелою та пармезаном, запікаємо і подаємо з білим хлібом.
Яловича котлета з червоною цибулею, вершковим маслом та базиліком смажиться на грилі, подається з яєчнею та сирним соусом з вершків, гірчиці та горгонзоли. Подається з помідорами чері та зеленою олією.
Омлет з 3 яєць, в середину кладемо страчателлу (класичний італійський вершковий сир з коровʼячого молока) Подаємо з обсмаженим в часнику зеленим аспаргусом, чері та слайсами шинки
Цільнозернову вівсянку готуємо на бульйоні з білої спаржі, додаємо білу спаржу, вершкове масло та пармезан. Подаємо з яйцем Пашот та соусом Голландез (гарячий яєчно-масляний соус) з чипсом з пастернаку
Цільнозернова вівсянка зварена на воді або молоці, з додаванням вершкового масла, солі та цукру. Подаємо з сезонними фруктами, прикрашаємо вафельною крихтою.
Сирники з рикоти, трохи муки додаємо тільки при паніровці, обсмажуємо на вершковому маслі, подаємо зі сметаною з мигдалевим сиропом. Подаємо з ягодами та прикрашаємо вафельною крихтою!
Кухня Італії та Середземноморʼя, власна винотека, пекарня та кондитерська
Робочий час