В закладі
З 09:00 до 22:00
Меню:
Інформація про заклад
Кухня Італії та Середземноморʼя, власна винотека, пекарня та кондитерська
Секція “СНІДАНКИ” наразі недоступна для замовлення.
СОЛОНІ
Яйця Бенедикт з авокадо та слабосоленим лососем
380 UAH
Яйця приготовлені методом пашот — паширування яєць у воді з додаванням оцту та солі. 

Подаємо з соусом Голландез (гарячий яєчно-масляний соус) на грінці з білого або зернового хлібу з пюре авокадо та помідорів, з руколою та сиром пармезан.
290г
Яйця Бенедикт з авокадо та слабосоленим лососем
Авокадо з тигровими креветками, яйцем пашот та червоною ікрою
580 UAH
Тигрові креветки смажимо в олії з білим вином, часником та вершковим маслом, подаються з половинкою авокадо, яйцем пашот та соусом Голландез (гарячий яєчно-масляний соус) з червоною ікрою.
250г
Авокадо з тигровими креветками, яйцем пашот та червоною ікрою
Авокадо тост зі страчателлою, зеленою спаржею, помідорами чері та ягодами
410 UAH
Грінка зернового хліба з авокадо, заправленим оливковою олією та лимонним соком. Подається з помідорами, помідорами чері, полуницею, лохиною та страчателлою. Поливається бальзамічним оцтом та зеленою олією.
300г
Авокадо тост зі страчателлою, зеленою спаржею, помідорами чері та ягодами
Яйце Кокот в соусі Путанеско
360 UAH
В форму для кокота наливається відомий італійський соус Путанеска (обсмажений в оливковій олії анчоус, часник з помідорами пілаті, оливками, каперсами, базиліком, сіллю, цукром та пармезаном). Зверху кладемо 2 яйця пашот, посипаємо тертою моцарелою та пармезаном, запікаємо і подаємо з білим хлібом.

260г
Яйце Кокот в соусі Путанеско
Біфштекс з яєчнею та сирним соусом
550 UAH
Яловича котлета з червоною цибулею, вершковим маслом та базиліком смажиться на грилі, подається з яєчнею та сирним соусом з вершків, гірчиці та горгонзоли. 

Подається з помідорами чері та зеленою олією.
300г
Біфштекс з яєчнею та сирним соусом
Омлет зі страчателлою, аспарагусом, помідорами чері та шинкою
340 UAH
Омлет з 3 яєць, в середину кладемо страчателлу (класичний італійський вершковий сир з коровʼячого молока)

Подаємо з обсмаженим в часнику зеленим аспаргусом, чері та слайсами шинки
290г
Омлет зі страчателлою, аспарагусом, помідорами чері та шинкою
Цільнозернова вівсянка з білою спаржею та яйцем Пашот
380 UAH
Цільнозернову вівсянку готуємо на бульйоні з білої спаржі, додаємо білу спаржу, вершкове масло та пармезан.

Подаємо з яйцем Пашот та соусом Голландез (гарячий яєчно-масляний соус) з чипсом з пастернаку 
350г
Цільнозернова вівсянка з білою спаржею та яйцем Пашот
СОЛОДКІ
Цільнозернова вівсянка з ягодами
310 UAH
Цільнозернова вівсянка зварена на воді або молоці, з додаванням вершкового масла, солі та цукру. Подаємо з сезонними фруктами, прикрашаємо вафельною крихтою.
300г
Цільнозернова вівсянка з ягодами
Сирники з рикоти зі мигдалевою сметаною та печеними фруктами
310 UAH
Сирники з рикоти, трохи муки додаємо тільки при паніровці, обсмажуємо на вершковому маслі, подаємо зі сметаною з мигдалевим сиропом. Подаємо з ягодами та прикрашаємо вафельною крихтою!
270г
Сирники з рикоти зі мигдалевою сметаною та печеними фруктами
Інформація про заклад
Кухня Італії та Середземноморʼя, власна винотека, пекарня та кондитерська

Контактні дані

вулиця Велика Васильківська, 100, Київ, Україна

Робочий час

Понеділок
09:00 - 22:00
Вівторок
09:00 - 22:00
Середа
09:00 - 22:00
Четвер
09:00 - 22:00
П’ятниця
09:00 - 22:00
Субота
09:00 - 22:00
Неділя
09:00 - 22:00
Ми в соцмережах
Facebook
TripAdvisor
Instagram
Telegram

створено на основі