Авторський рецепт найкращого Естерхазі Києва Горіхова меренга Заварний крем Праліне з лісового горіху Глазур з білого шоколаду
Авторський десерт Bassano Хрумке праліне Шоколадний бісквіт Мус з чорного шоколаду Мус з молочного шоколаду Глазур з чорного шоколаду
Листове тісто Крем патісер за старовинним рецептом
Авторський Медівник Bassano Медові коржі Крем з халвою та згущеним молоком
Знаменита меренга з заварним кремом та італійською меренгою
Основа з печива сабле та мигдалевого горіху з запеченим кремом з вершкового сиру та карамельна глазур
Приготовлена за традиційним рецептом та насичена ромовим сиропом
Шоколадний спонж-бісквіт Карамельний чізкейк з солоною карамеллю Карамельне запечене яблуко з бренді Хрумкий шар з горіхом пекан та чорним шоколадом Мусс з запеченого яблука з сиром, ваніллю та бренді Покриття велюром
Мус з чорниці та лохини Компоте зі свіжої лохини Покриття з білого шоколаду та какао масло
Основа - пісочне тісто сабле. Лимонний крем та італійська мʼяка меренга
тісто сабле малиновий соус фісташковий молочний бісквіт з маслом нуазет фісташковий мус фісташка
тісто сабле з чорним какао франжипан солона карамель крустіан з фундучним праліне, фундуком, кеш'ю, мигдалем та роялтином фундучний крем горіхово-шоколадний мус глісаж пекан
тісто сабле франжипан солона карамель з мальдонською сіллю грецбкий горіх ганаш з молочного шоколаду груша томлена в десертному вині ганаш з маскарпоне
Ванільний бісквіт, просочений амаретто з пряною вишнею з амаретто. Мус з вишні, білого шоколаду та маскарпоне в чорному шоколаді та глазурі Гурман
вишня кокосові вершки кешʼю кленовий сироп основа з мигдалю, фініка та кокосової стружки *без глютену, без цукру, без молочних продуктів, без яєць
— гарбузовий мус — бісквіт з фундуком — ганаш на молочному шоколаді — велюр із білого шоколад
— ціна вказана за 100г
За 100 грам
Еклер з Фісташковим кремом та малиновим кюлі
З лимонним кремом та італійською меренгою
З полуничним кремом
З кремом манго-маракуйя
З шоколадним кремом
З кремом собайон на основі ігристого вина
Заварний крем на основі вершків, ванільної палочки та бренді
Заварний крем на основі молока, жовтків та фундучного праліне В середині хрумкий шар з роялтину та праліне
— на паличці
— морозиво з солоною карамеллю у карамельному шоколаді з вибуховою карамеллю — на паличці
— полунично-лаймовий сорбет полуниця у рожевому шоколаді "рубі" — на паличці
— манговий сорбет у чорному шоколаді — на паличці
— шоколадне морозиво з чорним шоколадом — на паличці
— ціна вказана за 60г — може бути в стаканчику або у вафельному ріжку — є контейнер на 1кг
— ціна вказана за 60г — може бути в стаканчику або у вафельному ріжку — є контейнер на 1кг
— ціна вказана за 60г — може бути в стаканчику або у вафельному ріжку — є контейнер на 1кг
— ціна вказана за 60г — може бути в стаканчику або у вафельному ріжку — є контейнер на 1кг
— ціна вказана за 60г — може бути в стаканчику або у вафельному ріжку — є контейнер на 1кг
— ціна вказана за 60г — може бути в стаканчику або у вафельному ріжку — є контейнер на 1кг
— ціна вказана за 60г — може бути в стаканчику або у вафельному ріжку — є контейнер на 1кг
— ціна вказана за 60г — може бути в стаканчику або у вафельному ріжку — є контейнер на 1кг
— морозиво з волоським карамелізованим горіхом та кленовим сиропом — ціна вказана за 60г — може бути в стаканчику або у вафельному ріжку — є контейнер на 1кг
— ціна вказана за 60г — може бути в стаканчику або у вафельному ріжку — є контейнер на 1кг