Авторський рецепт найкращого Естерхазі Києва Горіхова меренга Заварний крем Праліне з лісового горіху Глазур з білого шоколаду
Авторський десерт Bassano Хрумке праліне Шоколадний бісквіт Мус з чорного шоколаду Мус з молочного шоколаду Глазур з чорного шоколаду
Листове тісто Крем патісер за старовинним рецептом
Приготовлена за традиційним рецептом та насичена ромовим сиропом
Авторський Медівник Bassano Медові коржі Крем з халвою та згущеним молоком
Основа - пісочне тісто сабле. Лимонний крем та італійська мʼяка меренга
Основа з печива сабле та мигдалевого горіху з запеченим кремом з вершкового сиру та карамельна глазур
тісто сабле малиновий соус фісташковий молочний бісквіт з маслом нуазет фісташковий мус фісташка
Мигдалевий бісквіт Джоконда, просочений кавовим сиропом Шоколадний ганаш Кавово-масляний крем
тісто сабле з чорним какао франжипан солона карамель крустіан з фундучним праліне, фундуком, кеш'ю, мигдалем та роялтином фундучний крем горіхово-шоколадний мус глісаж пекан
— мандариновий бісквіт — компоте з мандаринового пюре — мандарин, імбир та спеції — мус із мандаринового пюре
Шоколадний спонж-бісквіт Карамельний чізкейк з солоною карамеллю Карамельне запечене яблуко з бренді Хрумкий шар з горіхом пекан та чорним шоколадом Мусс з запеченого яблука з сиром, ваніллю та бренді Покриття велюром
— бісквіт брауні — компоте з апельсину та лікеру Cointreau — мус із чорного шоколаду — крустіан з мигдалем
Ванільний бісквіт, просочений амаретто з пряною вишнею з амаретто. Мус з вишні, білого шоколаду та маскарпоне в чорному шоколаді та глазурі Гурман
тісто сабле франжипан солона карамель з мальдонською сіллю грецбкий горіх ганаш з молочного шоколаду груша томлена в десертному вині ганаш з маскарпоне
хрустке листкове дріжджове тісто. Запечений ванільний крем на основі сиру маскарпоне, ванілі та бобів тонко.
листкове дріжджове тісто з маковою начинкою
листкове дріжджове тісто з відкритими шарами із заварним кремом і чорним шоколадом.
листкове дріжджове тісто, вишневе конфі, фісташковий крем, заварний крем і фісташкова паста Прикрашений білим шоколадом з фісташковою пастою та подрібненою фісташкою
листкове дріжджове тісто, лимонний курд із базиліком Декор — швейцарська меренга
з лососем, соусом Бешамель та Песто
з прошутто Котто (варена шинка з окосту свинини) та сиром Чедер
Листково-дріжджове тісто, сир рикота, крем Патісʼєр та родзинки Вкритий мигдалевою крихтою
листкове дріжджове тісто з какао, крем Патісʼєр і вишня
— ціна вказана за 100г
За 100 грам
З полуничним кремом
З шоколадним кремом
З лимонним кремом та італійською меренгою
З кремом собайон на основі ігристого вина
Заварний крем на основі вершків, ванільної палочки та бренді
З кремом манго-маракуйя
Заварний крем на основі молока, жовтків та фундучного праліне В середині хрумкий шар з роялтину та праліне