Основа: помідорний соус, моцарелла, базилік! Класика Неаполітанської кухні! Італійці готують з помідорами Сан-Марцано, сиром моцарелла, свіжим базиліком, сіллю та оливковою олією. Ми готуємо з українськими томатами! Тісто готуємо за нашим старим рецептом , якому вже 22 роки. Тісто довгої ферментації (від 48 годин з борошна вищого гатунку)
Основа: вершковий соус, горгондзола, моцарелла, білі гриби , пармезан, рукола, трюфельна сальса Це для поціновувачів сполучення вершково-сирного та грибного смаків. Пікантності та особливості додає трюфель. Смачніссімо! Тісто готуємо за нашим старим рецептом , якому вже 22 роки. Тісто довгої ферментації (від 48 годин з борошна вищого гатунку)
Основа: вершковий соус, моцарелла, горгондзола, робіола тре лате, пармезан Тісто готуємо за нашим старим рецептом , якому вже 22 роки. Тісто довгої ферментації (від 48 годин з борошна вищого гатунку) Максимально сирна та улюблена!
Основа: помідоровий соус, моцарела, свіжий тунець, каперси, цибуля Незвична, але цікава! Для тих, хто любить експерименти та нові смаки, з середземноморськими нотками. Тісто готуємо за нашим старим рецептом , якому вже 22 роки. Тісто довгої ферментації (від 48 годин з борошна вищого гатунку)
Основа: помідорний соус, моцарела, прошутто котто, рукола Італійське сполучення улюблених інгредієнтів: томат з моцарелою, та шинка, як один з основних продуктів. Тісто готуємо за нашим старим рецептом , якому вже 22 роки. Тісто довгої ферментації (від 48 годин з борошна вищого гатунку)
Основа: помідорний соус, моцарелла, прошуто крудо Тісто готуємо за нашим старим рецептом , якому вже 22 роки. Тісто довгої ферментації (від 48 годин з борошна вищого гатунку) Також італійська класика: томат з моцарелою, прошутто та рукола (улюблена зелень італійців). Ідеальна простота у всьому!
Основа: помідорний соус, моцарелла, салямі наполі піканте Ну це кому хочеться гостринки! Абсолютно ідеальна, ще захочеться добавки! Тісто готуємо за нашим старим рецептом , якому вже 22 роки. Тісто довгої ферментації (від 48 годин з борошна вищого гатунку)
Основа: помідорний соус, моцарела, ковбаса Наполі, орегано. Це для любителів ковбаски, але хто не любить гостроти. Не менш смачно! Тісто готуємо за нашим старим рецептом , якому вже 22 роки. Тісто довгої ферментації (від 48 годин з борошна вищого гатунку)
Популярний італійський хлібець, який готують з тіста для піци з оливковою олією та спеціями. Фокача є однією з найстаріших страв Італії. Подається до закусок, салатів і супів, а може навіть використовуватись, як хліб для бутербродів. Як кажуть: без куті немає Різдва, а без фокачі – Італії!